Total Coupon

Sådan bruger du Total Coupon

Total Coupon er en gratis browserudvidelse, der hjælper dig med at spare penge, når du handler online. Det gør arbejdet for dig ved automatisk at finde og anvende de bedste kuponkoder ved kassen. Det betyder, at du kan spare penge uden at skulle bruge tid på at søge efter koder eller manuelt indtaste dem.

Total Coupon anvender automatisk de bedste kuponkoder ved kassen til tusindvis af populære e-handelsbutikker. For at komme i gang skal du blot klikke på 'Anvend kuponer'. Du kan til enhver tid køre Total Coupon igen ved at klikke på ikonet i din browsers værktøjslinje og vælge 'Anvend kuponer' igen.