Safesite

Sikkert

Hva er Safesite?

Safesite er en lett utvidelse for Chrome, Firefox og Edge som tilbyr lysbeskyttelse på nettleseren din.

Den lar deg fjerne eventuelle sporingsinformasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din med et klikk på en knapp, og gir personvernbeskyttelse ved å blokkere eventuelle sporingsforespørsler.

Den leveres også fullpakket med to praktiske knapper for å tømme nettleserloggen eller starte et inkognitovindu uten å måtte navigere gjennom flere eller lange menyer.