VPN Support Menu

Säker webbsökning (VPN)

Vilka är fördelarna med att använda Safe Browsing (VPN)?

Det finns många fördelar med att använda TotalAVs VPN. Dessa inkluderar:

Håll dig säker på offentligt Wi-Fi

Om du ansluter till internet via offentligt Wi-Fi är det möjligt att hackare och cyberbrottslingar kan få tillgång till den data du överför online. Detta ger dem möjlighet att stjäla data som Webbhistorik, lösenord och kredit-/bankkortsuppgifter.

Safe Browsing VPN krypterar dina data, vilket innebär att hackare och cyberbrottslingar inte kommer att kunna läsa dina data.

Stoppa ISP-övervakning

Din internetleverantör kan se och lagra dina webbläsardata. Många frågor ställs om hur denna data används och vem den delas med...

Eftersom Safe Browsing VPN krypterar din data kommer din internetleverantör inte att kunna lagra eller dela dina data.

Ingen ISP-strypning

Vissa Internetleverantörer saktar medvetet ner din internetanslutning. Detta händer vanligtvis när du använder en stor mängd bandbredd på internet - till exempel när du streamar filmer och tv-program online.

Eftersom Safe Browsing VPN krypterar din data kommer din internetleverantör inte att kunna se om du använder en hög mängd bandbredd och kommer därför inte att kunna sakta ner din internethastighet.

Vilka enheter är kompatibla med Safe Browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) är tillgängligt på följande enheter:

• Windows

• macOS® -iOS®

• Android

Hur köper jag Safe Browsing (VPN)?

Om du vill köpa tillägget Safe Browsing (VPN), Klicka här
Det kan ta upp till 20 minuter för din TotalAV-applikation att låsa upp Safe Browsing (VPN) efter köpet.