Safesite

Säkert

Hur avinstallerar man Safesite?

Att avinstallera Safesite från din Chrome-webbläsare är mycket enkelt och kan göras inom några få klick.

• Gå till tilläggssidanGoogle Chrome eller kopiera den här länken till adressfältet i din webbläsare: chrome://extensions /
  • Hitta Safesite i dina plugins
  • Klicka på Ta bort
  • Att avinstallera Safesite från din Microsoft Edge-webbläsare är väldigt enkelt och kan göras inom några få klick.

• Gå till tilläggssidanMicrosoft Edge eller kopiera den här länken till adressfältet i din webbläsare: edge://extensions /
  • Hitta Safesite i dina plugins
  • Klicka på Ta bort
  • Att avinstallera Browser Boost från din Mozilla Firefox webbläsare är mycket enkelt och kan göras inom några få klick.

• Gå till tilläggssidanMozilla Firefox kopiera denna länk till adressfältet i din webbläsare: **about:addons{notrans- 5}
  • Hitta Safesite i dina plugins
  • Klicka på 3 punkter
  • Klicka på Ta bort