Safesite

Säkert

Vad är Safesite?

Safesite är en lätt tillägg för Chrome, Firefox och Edge som erbjuder ljusskydd i din webbläsare.

Det låter dig ta bort alla spårningscookies som sparats på din dator med ett klick på en knapp och ger integritetsskydd genom att blockera alla spårningsförfrågningar.

Den kommer också packad med två praktiska knappar för att rensa din webbhistorik eller starta ett inkognitofönster utan att behöva navigera genom flera eller långa menyer.