Total WebShield Instelling

Hoe Total WebShield te downloaden en te installeren

Volg deze instructies om Total WebShield in uw Chrome-browser te installeren:

Bezoek de Chrome Web Store

Ga naar Total WebShield's Chrome Web Store-pagina

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Toevoegen aan Chrome
  • Klik op Extensie toevoegen

• U ontvangt een melding dat Total WebShield is toegevoegd aan Chrome.

Instellen

Zodra Total WebShield is toegevoegd aan Chrome, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Volg deze instructies om Total WebShield op uw Edge-browser te installeren:

Bezoek Edge Store

Ga naar de Edge-add-onswinkel

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Ophalen
  • Klik op Extensie toevoegen

• De extensie Total WebShield wordt nu toegevoegd aan de werkbalk.

Instellen

Zodra Total WebShield aan Edge is toegevoegd, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Volg deze instructies om Total WebShield in uw Opera-browser te installeren:

Bezoek de Firefox Addons-pagina

Ga naar de Total WebShield Pagina met Opera-add-ons

Voeg de Total WebShield-extensie toe

• Klik op Toevoegen aan Opera

• De extensie Total WebShield wordt nu toegevoegd aan uw Opera Browser.

Instellen

Zodra Total WebShield aan Opera is toegevoegd, wordt een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total WebShield.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Total WebShield is al ingeschakeld in Safari. Als dit echter niet het geval is, kijk dan hieronder hoe u Total WebShield kunt inschakelen:

Open Safari

Ga naar Safari-instellingen

Ga naar Extensies

Schakel Total WebShield in

Vink het vakje aan waar Total WebShield staat.

We raden u ook aan Private Browsing in te schakelen om uzelf te beveiligen wanneer u privé op internet surft.

Total WebShield is ingeschakeld!

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Total WebShield wordt geïnstalleerd met de initiële TotalAV-applicatie.

Mocht u uw Android-apparaat opnieuw opstarten, houd er dan rekening mee dat Total WebShield na een herstart niet meer wordt ingeschakeld. Vergeet niet om deze in te schakelen nadat u uw Android-apparaat opnieuw hebt opgestart.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Total WebShield wordt geïnstalleerd met de initiële TotalAV-applicatie.