Total WebShield Instellingen

Quiet Mode

De afgelopen jaren is er een toename geweest van het aantal websites dat websitemeldingen aanbiedt. Deze meldingen leiden vaak tot spam en promoten kwaadaardige websites.

Om u veilig te houden tijdens het surfen op internet, biedt Total WebShield de functie Quiet Mode aan, een veilige manier om websitemeldingen te voorkomen. Bijvoorbeeld:

Volg deze instructies om Quiet Mode in te schakelen:

• Open de Total WebShield browserextensie
  • Klik op het tandwiel Instellingen
  • Klik op de schakelaar Quiet Mode om in en uit te schakelen.
  • Heeft dit je vraag beantwoord?