Total Coupon

Total Coupon Extra functies

Total Coupon kan een lijst met populaire kortingsbonnen voor veel sites weergeven die u kunt kopiƫren en plakken bij het afrekenen. Klik gewoon op het extensiepictogram in de browser en kies een code uit de weergegeven lijst.

Af en toe kan Total Coupon zijn uitgeschakeld en moet deze opnieuw worden geactiveerd, wat kan worden gedaan door op het extensiepictogram te klikken en te klikken om de extensie opnieuw in te schakelen wanneer daarom wordt gevraagd.