Password Vault Support Menu

Password Vault

Tilbakestill Password Vault-passordet

Leter du etter totalt passord? Sjekk ut vår guider her eller vår Last ned guide her.

Hvis du har glemt hovedpassordet ditt, som en del av sikkerhetstiltaket er det ingen måte for noen å gjenopprette det, ikke engang oss. Du kan imidlertid tilbakestille hvelvet for å lage et nytt.

TIP: Hvis du gjør følgende, slettes alle passordene dine i hvelvet. Gjør dette bare som en siste utvei hvis du ikke husker hovedpassordet ditt.
  • Avslutt TotalAV

• Gå til dokumentene dine

• *Finn og slett mappen TotalAV**

• *Start på nytt datamaskinen**

• Åpne TotalAV

Du vil nå ha en fersk versjon av Password Vault å bruke.

Hvis du har glemt hovedpassordet ditt, som en del av sikkerhetstiltaket er det ingen måte for noen å gjenopprette det, ikke engang oss. Du kan imidlertid tilbakestille hvelvet for å lage et nytt.

TIP: Hvis du gjør følgende, slettes alle passordene dine i hvelvet. Gjør dette bare som en siste utvei hvis du ikke husker hovedpassordet ditt.
  • Åpne Finder

• Hold inne Alt / Options-tasten og klikk på Gå på startlinjen

• Klikk på {notrans- 5}Åpne bibliotek**

• Finn og Åpne mappen TotalAV

• Finn og **Åpne mappedata{notrans -10}

• Slett PWDM-mappe

Du vil nå ha en fersk versjon av Password Vault å bruke.