Password Vault Support Menu

Password Vault

Återställ lösenordet för Password Vault

Letar du efter totalt lösenord? Kolla in vår guider här eller vår Ladda ner guiden här.

Om du har glömt ditt huvudlösenord, som en del av säkerhetsåtgärden finns det inget sätt för någon att återställa det, inte ens vi. Du kan dock återställa valvet för att skapa ett nytt.

TIP: Om du gör följande raderas alla dina lösenord i valvet. Gör detta endast som en sista utväg om du inte kommer ihåg ditt huvudlösenord.
  • Avsluta TotalAV

• Gå till dina Dokument

• *Hitta och ta bort mappen TotalAV**

• *Starta om din dator**

• Öppna TotalAV

Du kommer nu att ha en ny version av Password Vault att använda.

Om du har glömt ditt huvudlösenord, som en del av säkerhetsåtgärden finns det inget sätt för någon att återställa det, inte ens vi. Du kan dock återställa valvet för att skapa ett nytt.

TIP: Om du gör följande raderas alla dina lösenord i valvet. Gör detta endast som en sista utväg om du inte kommer ihåg ditt huvudlösenord.
  • Öppna Finder

• Håll ned Alt / Options-tangenten och klicka på Gå i hemfältet

• Klicka på {notrans- 5}Öppna bibliotek**

• Sök och Öppna mapp TotalAV

• Sök och **Öppna mappdata{notrans -10}

• Ta bort Mapp PWDM

Du kommer nu att ha en ny version av Password Vault att använda.