Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktsupport

Hvor er mine betalte funktioner?

Du er i øjeblikket ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

For at bruge vores premium-funktioner i vores applikationer skal du autentificere applikationen ved at logge ind med dit aktive abonnement.

Hvis du mangler betalingsfunktioner eller bliver bedt om at betale igen, kan du se vores trinvise vejledninger nedenfor om, hvordan du logger ud og logger på med dit premium-abonnement.

Adgang til betalingsfunktioner for TotalAV

Adgang til betalingsfunktioner for Total Adblock

Adgang til betalingsfunktioner for Total WebShield