Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktsupport

Android-opsætning og certifikatopsætning

Sådan konfigureres Total Adblock på Android

Aktivering af Total Adblock

• Hvis du allerede har en konto hos os, skal du trykke på Log ind-knappen.
  • Hvis du ikke gør det, så Tryk på på Opret en konto for at komme i gang!

• Tryk på den røde tænd/sluk-knap for at skifte til Total Adblock!

• Tryk på OK på prompten om forbindelsesanmodning
  • Ved at oprette en forbindelse ændrer vi den måde, din forbindelse fungerer på, lidt ligesom en VPN gør, der giver os mulighed for at filtrere de indgående annoncer.

Hvis du vælger ikke at vælge OK for at stole på VPN-forbindelsen, vil Adblock ikke fungere, som det ses i videoen nedenfor.

• For at aktivere fuld annonceblokering skal du trykke på Aktiver nu

• Tryk på Generer og gem, og tryk derefter på Tillad
  • Total Adblock vil KUN få adgang til mappen med downloads, som certifikatet vil blive gemt i.

• Gem til dit downloads filområde

• Når du har gemt, vil billedet nedenfor dukke op på Total Adblock-appen, og du skal trykke på på **Gå til indstillinger{ notrans-5}

• Gå til Indstillinger vil åbne vinduet nedenfor. Du skal derefter navigere til Andre sikkerhedsindstillinger

• Fra Andre sikkerhedsindstillinger skal du navigere til Installer fra enhedslagring

• <10 > I Installer fra Device Storage skal du fortsætte til CA-certifikat

<11 > Når du har tappetCA-certifikat, vises nedenstående vindue kaldet Dit privatliv er i fare . Tryk påInstaller alligevel for at fortsætte med at installere certifikatet

<12 > Indtast din enhed Sikkerhedspinkode, og tryk på Fortsæt

<13 > 1.Vælg Download 2.Vælg Total Adblock Certificate 3.Tryk påUdført

<14 > Nedenstående vindue vil vise en bekræftelsesmeddelelse om CA-certifikat installeret

<15 > Tillykke, du har nu aktiveret din Total Adblock!

Hvis du har problemer med aktiveringen af denne applikation, bedes du gennemgå trinene ovenfor omhyggeligt.