Android-oppsett og sertifikatoppsett

Slik konfigurerer du Total Adblock på Android

Aktiverer Total Adblock

• Hvis du allerede har en konto hos oss, trykk på Logg inn-knappen.
  • Hvis du ikke gjør det, vennligst Trykk på på Opprett en konto for å komme i gang!

• Trykk på den røde strømknappen for å veksle på total annonseblokkering!

• Trykk på OK på forespørselen om tilkobling
  • Ved å sette opp en tilkobling endrer vi måten tilkoblingen din fungerer på, litt som en VPN gjør som lar oss filtrere innkommende annonser.

Hvis du velger å ikke velge OK for å stole på VPN-tilkoblingen, vil Annonseblokkering ikke fungere, som vist i videoen nedenfor.

• For å aktivere full annonseblokkering, trykk på Aktiver nå

• Trykk på Generer og lagre og trykk deretter på Tillat
  • Total Adblock vil BARE få tilgang til nedlastingsmappen som sertifikatet vil bli lagret i.

• Lagre i nedlastingsfilområdet

• Når lagret, vil bildet nedenfor dukke opp på Total Adblock-appen, og du må trykke på på **Gå til innstillinger{ notrans-5}

• Gå til Innstillinger vil få opp vinduet nedenfor, du må deretter navigere til Andre sikkerhetsinnstillinger

• Fra Andre sikkerhetsinnstillinger må du navigere til Installer fra enhetslagring

• <10 > I Installer fra enhetslagring, fortsett til CA-sertifikat

<11 > Når du har tappetCA-sertifikat, vises vinduet nedenfor kalt Personvernet ditt er i fare . Trykk påInstaller uansett for å fortsette med å installere sertifikatet

<12 > Skriv inn enheten din Sikkerhets-PIN og trykk på Fortsett

<13 > 1. Velg Last ned 2.Velg Total Adblock Certificate 3.Trykk påFerdig

<14 > Vinduet nedenfor vil vise en bekreftelsesmelding om CA-sertifikat installert

<15 > Gratulerer, du har nå aktivert din totale annonseblokkering!

Hvis du har problemer med aktiveringen av denne applikasjonen, vennligst gå nøye gjennom trinnene ovenfor.