Total Adblock Teknisk produktstøtte

Slik fungerer Total Adblock

Total Adblock er tilgjengelig som en nettleserutvidelse så vel som en mobilapplikasjon. Det fungerer ved å blokkere annonser, popup-vinduer og varsler. Blokkeringsnivået kan variere avhengig av plattform, enhet og spesifikke innstillinger. For eksempel, på mobile enheter er det kanskje ikke mulig å stoppe annonser bygd i apper som spill eller verktøy, siden annonsene vises direkte i applikasjonen.

Vi forbedrer brukeropplevelsen ved å redusere distraksjoner og sideinnlastingstider, og vi bidrar også til å beskytte brukernes personvern og sikkerhet ved å blokkere sporere og ondsinnede annonser.

Total Adblock blokkerer innhold ved:

Blokkeringsforespørsler

Total Adblock blokkerer forespørsler fra nettsider og mobilapper for å laste inn annonser, popup-vinduer og varsler. Den gjør dette ved å bruke filtre som gjenkjenner og blokkerer URL-er og skript knyttet til annonsenettverk.

Skjuler annonser og popup-vinduer

Total Adblock kan også skjule annonser og popup-vinduer som allerede er lastet inn på en side. Dette gjøres ved å endre HTML og CSS på siden for å fjerne eller skjule annonseelementene.

Blokkering av sporere

Total Adblock er også i stand til å blokkere sporere som brukes av annonsører til å samle inn data om brukeradferd og levere personlig tilpassede annonser. Dette bidrar til å beskytte brukernes personvern og forhindre sporing på tvers av forskjellige nettsteder og apper.

Total Adblock er tilgjengelig for

Direkte APK fra våre servere

via AppStore®

via Chrome Nettmarked

via Microsoft Edge Addons

via Chrome Nettmarked

Sjekk ut vår nedlastings- og installasjonsveiledning.