Konfigurer Total Adblock-varsler

{ !Total Adblock!} vil som standard sende deg varsler om eventuelle nyttige funksjoner som slås av. Dette er for å sikre at brukere ikke glemmer om de midlertidig har deaktivert en beskyttelsesfunksjon.

Hvis du imidlertid ikke ønsker å motta disse varslene, klikker du på utvidelsesikonet Total Adblock øverst til høyre i nettleservinduet, og klikk deretter på innstillingshjulet.

Rull til det siste alternativet i innstillingsmenyen merket Deaktiver varsler og klikk på det.

Hvis du har kjøpt et abonnement, men ikke kan deaktivere disse varslene, kan det hende du må logge på kontoen din på nytt.