Total Adblock technische productondersteuning

Configureer Total Adblock-meldingen

{ !Total Adblock!} stuurt u standaard meldingen over het uitschakelen van handige functies. Dit is om ervoor te zorgen dat gebruikers niet vergeten of ze tijdelijk een beschermende functie hebben uitgeschakeld.

Als u deze meldingen echter niet wilt ontvangen, klikt u op het extensiepictogram Total Adblock rechtsboven in uw browservenster en klikt u vervolgens op het tandwiel Instellingen.

Scrol naar de laatste optie in het instellingenmenu genaamd Meldingen uitschakelen en klik erop.

Als u een abonnement hebt gekocht maar deze meldingen niet kunt uitschakelen, moet u mogelijk opnieuw inloggen op uw account.