Total Adblock technische productondersteuning

Hoe Total Adblock te downloaden en te installeren

Volg deze instructies om Total Adblock in uw Chrome-browser te installeren:

Bezoek de Chrome Web Store

Ga naar Total Adblock's Chrome Web Store-pagina

Voeg de Total Adblock-extensie toe

• Klik op Toevoegen aan Chrome
  • Klik op Extensie toevoegen

• U ontvangt een melding dat Total Adblock is toegevoegd aan Chrome.

Instellen

Zodra Total Adblock is toegevoegd aan Chrome, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total Adblock.

Volg deze instructies om Total Adblock op uw Edge-browser te installeren:

Bezoek Edge Store

Ga naar de Edge-add-onswinkel

Voeg de Total Adblock-extensie toe

• Klik op Ophalen
  • Klik op Extensie toevoegen

• De extensie Total Adblock wordt nu toegevoegd aan de werkbalk.

Instellen

Zodra Total Adblock aan Edge is toegevoegd, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total Adblock.

Volg deze instructies om Total Adblock op iOS® te installeren:

Download Total Adblock

• Download Total Adblock van de App Store®
  • Tik op Ophalen
  • Schakel inhoudblokkers in

• Open iOS® Instellingen
  • Zoek en tik op Safari®
  • Tik op Inhoudblokkers
  • Schakel alle Total Adblock inhoudblokkers in

• Wanneer u Total Adblock downloadt op Android, ziet u hoogstwaarschijnlijk waarschuwingsberichten.

Dit gebeurt omdat we Total Adblock op Android rechtstreeks vanaf onze servers aanbieden, omdat we het niet in de Google Play Store kunnen plaatsen.

Door het rechtstreeks aan te bieden, kunnen we zorgen voor het beste niveau van Adblocking dat beschikbaar is voor Android.

Om u te helpen bij het downloaden en installeren, hebben we u zowel video-volggidsen als stap-voor-stap schriftelijke instructies gegeven:

Videogidsen

Hoe Total Adblock te installeren en te downloaden

Hoe Total Adblock in te stellen op Android

Hoe Total Adblock te downloaden en te installeren

Volg deze stappen om uw Android advertentievrije browse-ervaring te krijgen!

• Tik op je Android-apparaat op deze link https://download.totaladblock.com
  • Mogelijk ziet u een waarschuwing:

'Bestand kan schadelijk zijn'

De Android besturingssysteem geeft deze waarschuwing weer als applicaties buiten de Google Play Store worden gedownload.

• Tik op OK of Toch downloaden om te beginnen met downloaden

• Wacht tot Download is voltooid

• Tik op Openen waar bovenaan 'Bestand gedownload' staat
  • Mogelijk ziet u een waarschuwing: 'Voor uw veiligheid mag uw telefoon geen onbekende apps van deze bron installeren'

Omdat het bestand via uw webbrowser is gedownload, moet u uw Android-apparaat toestemming geven om bestanden te installeren die via de webbrowser zijn gedownload.

• Tik op Instellingen in de pop-up

• Schakel Inschakelen vanaf deze bron in voor de door u gekozen webbrowser, bijvoorbeeld Chrome, Edge, FireFox
  • Voorbeeld wordt getoond met behulp van de Chrome-webbrowser

• Tik op Installeren

• Tik op Openen om uw nieuwe Total Adblock-installatie te openen:
  • Er wordt standaard een snelkoppeling gemaakt en toegevoegd aan uw startscherm. Dit kan worden gewijzigd nadat de installatie is voltooid.

• Zie hieronder de pagina Aan de slag / Inloggen Total Adblock:
  • Als u niet ziet wat hieronder wordt afgebeeld, bekijk dan de bovenstaande stappen.

Total Adblock activeren

• Als u al een account bij ons heeft, tikt u op de knop Inloggen.
  • Als je dat niet doet, tik dan op op Maak een account aan om aan de slag te gaan!

• Tik op de rode aan/uit-knop om Totaal Adblock in te schakelen!

• Tik op OK op de verbindingsaanvraagprompt
  • Door een verbinding in te stellen, veranderen we de manier waarop uw verbinding werkt, een beetje zoals een VPN dat doet, waardoor we de inkomende advertenties kunnen filteren.

Als u ervoor kiest om niet OK te selecteren om de VPN-verbinding te vertrouwen, zal Adblock niet werken.

• Om volledige advertentieblokkering in te schakelen, tikt u op Nu inschakelen

• Tik op Genereren en opslaan en tik vervolgens op Toestaan
  • Total Adblock heeft ALLEEN toegang tot de downloadmap waarin het certificaat wordt opgeslagen.

• Opslaan in uw downloadbestand

• Zodra opgeslagen is, verschijnt de onderstaande afbeelding in de Total Adblock-app en moet u op tikken op **Ga naar instellingen{ notrans-5}

• Ga naar Instellingen zal het onderstaande venster openen, je moet dan naar Andere beveiligingsinstellingen navigeren

• Vanuit Andere beveiligingsinstellingen moet u naar Installeren vanaf apparaatopslag gaan

• <10 > Ga in Installeren vanaf apparaatopslag verder naar CA-certificaat

<11 > Zodra u op heeft getikt op CA-certificaat, verschijnt het onderstaande venster met de naam Uw privacy is in gevaar . Tik op op Toch installeren om door te gaan met het installeren van het Certificaat

<12 > Voer uw apparaat Beveiligingspincode in en tik op Doorgaan

<13 > 1.Selecteer Downloaden 2.Selecteer het Totaal Adblock-certificaat 3.Tik op op Gereed

<14 > Het onderstaande venster toont een bevestigingsbericht van CA Certificate Installed

<15 > Gefeliciteerd, u heeft nu uw Total Adblock succesvol geactiveerd!

Als u problemen heeft met de activering van deze applicatie, lees dan de bovenstaande stappen zorgvuldig door.

Volg deze instructies om Total Adblock op Android te installeren:

Download Total Adblock Android

• Op je Android-apparaat Klik hier
  • Tik op OK
  • Tik op Openen

• Installeer Total Adblock Android

• Tik op Instellingen in de pop-up
  • Schakel Inschakelen vanaf deze bron in
  • Klik op OK om te bevestigen
  • Tik op Installeren
  • Tik op Openen

• Stel Total Adblock Android in

Bekijk de volgende video voor geweldige tips over het instellen van Total Adblock Android