Total Adblock Teknisk produktstøtte

Hvordan laste ned og installere Total Adblock

Følg disse instruksjonene for å installere Total Adblock i Chrome-nettleseren din:

Besøk Chrome Nettmarked

Gå til Total Adblocks Chrome Nettmarked-side

Legg til utvidelsen Total Adblock

• Klikk på Legg til Chrome
  • Klikk på Legg til utvidelse

• Du vil motta et varsel om at Total Adblock er lagt til i chrome.

Sett opp

Når Total Adblock er lagt til i chrome, åpnes en ny fane. Her vil vi veilede deg om hvordan du setter opp Total Adblock.

For å installere Total Adblock på Edge-nettleseren din, følg disse instruksjonene:

Besøk Edge Store

Gå til Edge Add-Ons Store

Legg til utvidelsen Total Adblock

• Klikk på Hent
  • Klikk på Legg til utvidelse

• Utvidelsen Total Adblock vil nå bli lagt til verktøylinjen.

Sett opp

Når Total Adblock er lagt til Edge, åpnes en ny fane. Her vil vi veilede deg om hvordan du setter opp Total Adblock.

Følg disse instruksjonene for å installere Total Adblock på iOS®:

Last ned Total Adblock

• Last ned Total Adblock fra App Store®
  • Trykk på Hent
  • Aktiver innholdsblokkere

• Åpne iOS® Innstillinger
  • Finn og Trykk på Safari®
  • Trykk på Innholdsblokkere
  • Slå på alle Total Adblock innholdsblokkere

• Når du laster ned Total Adblock på Android, vil du mest sannsynlig se advarselsmeldinger.

Dette skjer fordi vi tilbyr Total Adblock på Android direkte fra serverne våre, siden vi ikke kan legge det på Google Play-butikken.

Ved å gi den direkte, kan vi sikre det beste nivået av annonseblokkering tilgjengelig for Android.

For å hjelpe deg med nedlasting og installasjon, har vi gitt deg både video-følgeveiledninger og trinnvise skriftlige instruksjoner:

Videoguider

Hvordan installere og laste ned Total Adblock

Slik konfigurerer du Total Adblock på Android

Slik laster du ned og installerer Total Adblock

Følg disse trinnene for å få din Android annonsefrie nettleseropplevelse!

• Trykk på denne linken https://download.totaladblock.comAndroid-enheten
  • Du kan se en advarsel:

'Filen kan være skadelig'

Android operativsystemet viser denne advarselen hvis applikasjoner lastes ned utenfor Google Play-butikken.

• Trykk på OK eller Last ned likevel for å starte nedlastingen

• Vent til Last ned er fullført

• Trykk på Åpne der det står «Fil lastet ned» øverst
  • Du kan se en advarsel: 'For din sikkerhet har telefonen din ikke lov til å installere ukjente apper fra denne kilden'

Ettersom filen er lastet ned fra nettleseren din, må du la Android-enheten din installere filer som er lastet ned via nettleseren.

• Trykk på Innstillinger på popup-vinduet

• Slå på Aktiver fra denne kilden for din valgte nettleser, dvs. Chrome, Edge, FireFox
  • Eksemplet vises ved å bruke Chrome-nettleseren

• Trykk på Installer

• Trykk på Åpne for å åpne den nye Total Adblock-installasjonen:
  • En snarvei vil bli opprettet og lagt til på startskjermen som standard. Dette kan endres etter at installasjonen er fullført.

• Se siden Kom i gang / Logg inn totalt annonseblokkering nedenfor:
  • Hvis du ikke ser det som er avbildet nedenfor, vennligst se gjennom trinnene ovenfor.

Aktiverer Total Adblock

• Hvis du allerede har en konto hos oss, trykk på Logg inn-knappen.
  • Hvis du ikke gjør det, vennligst Trykk på på Opprett en konto for å komme i gang!

• Trykk på den røde strømknappen for å veksle på total annonseblokkering!

• Trykk på OK på forespørselen om tilkobling
  • Ved å sette opp en tilkobling endrer vi måten tilkoblingen din fungerer på, litt som en VPN gjør som lar oss filtrere innkommende annonser.

Hvis du velger å ikke velge OK for å stole på VPN-tilkoblingen, vil Annonseblokkering ikke fungere.

• For å aktivere full annonseblokkering, trykk på Aktiver nå

• Trykk på Generer og lagre og trykk deretter på Tillat
  • Total Adblock vil BARE få tilgang til nedlastingsmappen som sertifikatet vil bli lagret i.

• Lagre i nedlastingsfilområdet

• Når lagret, vil bildet nedenfor dukke opp på Total Adblock-appen, og du må trykke på på **Gå til innstillinger{ notrans-5}

• Gå til Innstillinger vil få opp vinduet nedenfor, du må deretter navigere til Andre sikkerhetsinnstillinger

• Fra Andre sikkerhetsinnstillinger må du navigere til Installer fra enhetslagring

• <10 > I Installer fra enhetslagring, fortsett til CA-sertifikat

<11 > Når du har tappetCA-sertifikat, vises vinduet nedenfor kalt Personvernet ditt er i fare . Trykk påInstaller uansett for å fortsette med å installere sertifikatet

<12 > Skriv inn enheten din Sikkerhets-PIN og trykk på Fortsett

<13 > 1. Velg Last ned 2.Velg Total Adblock Certificate 3.Trykk påFerdig

<14 > Vinduet nedenfor vil vise en bekreftelsesmelding om CA-sertifikat installert

<15 > Gratulerer, du har nå aktivert din totale annonseblokkering!

Hvis du har problemer med aktiveringen av denne applikasjonen, vennligst gå nøye gjennom trinnene ovenfor.

Følg disse instruksjonene for å installere Total Adblock på Android:

Last ned Total Adblock Android

• Android-enheten din Trykk her
  • Trykk på OK
  • Trykk på Åpne

• Installer Total Adblock Android

• Trykk på Innstillinger på popup-vinduet
  • Slå på Aktiver fra denne kilden
  • Klikk på OK for å bekrefte
  • Trykk på Installer
  • Trykk på Åpne

• Konfigurer Total Adblock Android

Se følgende video for gode tips om hvordan du konfigurerer Total Adblock Android