Hvor er mine betalte funksjoner?

Hvis du har abonnert på Total Adblock premium, må du logge inn på utvidelsen / applikasjonen for å bruke premiumfordelene dine.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt aktiveres.

For å logge på Total Adblock og vise de betalte funksjonene dine på skrivebordet, følg disse instruksjonene:

Få tilgang til Total Adblocks innstillinger

• Åpne Total Adblock nettleserutvidelse
  • Klikk på innstillingshjulet øverst til høyre
  • Logg på Total Adblock Premium-kontoen din

• Klikk på Har du allerede en premium-konto?
  • Skriv inn påloggingsdetaljer
  • Du vil nå være logget på Total Adblock Premium-kontoen din, og ha tilgang til alle betalte funksjoner.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt aktiveres.

Når du last ned og installer Total Adblock Android må du skrive inn premiumkontodetaljer for å logge på. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

• Skriv inn e-postadressen din
  • Skriv inn passordet ditt
  • Klikk på Logg på
  • Du vil nå være logget på Total Adblock Premium-kontoen din, og ha tilgang til alle betalte funksjoner.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt aktiveres.

Når du last ned og installer Total Adblock iOS® må du skrive inn premiumkontodetaljer for å logge på. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

• Skriv inn e-postadressen din
  • Skriv inn passordet ditt
  • Klikk på Logg på
  • Du vil nå være logget på Total Adblock Premium-kontoen din, og ha tilgang til alle betalte funksjoner.