Total Adblock technische productondersteuning

Android-installatie en certificaatinstallatie

Hoe Total Adblock in te stellen op Android

Total Adblock activeren

• Als u al een account bij ons heeft, tikt u op de knop Inloggen.
  • Als je dat niet doet, tik dan op op Maak een account aan om aan de slag te gaan!

• Tik op de rode aan/uit-knop om Totaal Adblock in te schakelen!

• Tik op OK op de verbindingsaanvraagprompt
  • Door een verbinding in te stellen, veranderen we de manier waarop uw verbinding werkt, een beetje zoals een VPN dat doet, waardoor we de inkomende advertenties kunnen filteren.

Als u ervoor kiest om niet OK te selecteren om de VPN-verbinding te vertrouwen, zal Adblock niet werken, zoals u kunt zien in de onderstaande video.

• Om volledige advertentieblokkering in te schakelen, tikt u op Nu inschakelen

• Tik op Genereren en opslaan en tik vervolgens op Toestaan
  • Total Adblock heeft ALLEEN toegang tot de downloadmap waarin het certificaat wordt opgeslagen.

• Opslaan in uw downloadbestand

• Zodra opgeslagen is, verschijnt de onderstaande afbeelding in de Total Adblock-app en moet u op tikken op **Ga naar instellingen{ notrans-5}

• Ga naar Instellingen zal het onderstaande venster openen, je moet dan naar Andere beveiligingsinstellingen navigeren

• Vanuit Andere beveiligingsinstellingen moet u naar Installeren vanaf apparaatopslag gaan

• <10 > Ga in Installeren vanaf apparaatopslag verder naar CA-certificaat

<11 > Zodra u op heeft getikt op CA-certificaat, verschijnt het onderstaande venster met de naam Uw privacy is in gevaar . Tik op op Toch installeren om door te gaan met het installeren van het Certificaat

<12 > Voer uw apparaat Beveiligingspincode in en tik op Doorgaan

<13 > 1.Selecteer Downloaden 2.Selecteer het Totaal Adblock-certificaat 3.Tik op op Gereed

<14 > Het onderstaande venster toont een bevestigingsbericht van CA Certificate Installed

<15 > Gefeliciteerd, u heeft nu uw Total Adblock succesvol geactiveerd!

Als u problemen heeft met de activering van deze applicatie, lees dan de bovenstaande stappen zorgvuldig door.