Total Adblock Teknisk produktsupport

Sådan fungerer Total Adblock

Total Adblock er tilgængelig som en browserudvidelse såvel som en mobilapplikation. Det virker ved at blokere annoncer, pop op-vinduer og meddelelser. Blokeringsniveauet kan variere afhængigt af platformen, enheden og specifikke indstillinger. For eksempel er det på mobilenheder muligvis ikke muligt at stoppe annoncer bygget i apps som spil eller værktøjer, da annoncerne vises direkte i applikationen.

Vi forbedrer vores brugeres oplevelse ved at reducere distraktioner og sideindlæsningstider, og vi hjælper også med at beskytte vores brugeres privatliv og sikkerhed ved at blokere trackere og ondsindede annoncer.

Total Adblock blokerer indhold ved:

Blokeringsanmodninger

Total Adblock blokerer anmodninger fra websider og mobilapps for at indlæse annoncer, pop op-vinduer og meddelelser. Det gør den ved at bruge filtre, der genkender og blokerer URL'er og scripts forbundet med reklamenetværk.

Skjul annoncer og pop-ups

Total Adblock kan også skjule annoncer og pop-ups, der allerede er blevet indlæst på en side. Dette gøres ved at ændre HTML og CSS på siden for at fjerne eller skjule annonceelementerne.

Blokering af trackere

Total Adblock er også i stand til at blokere trackere, som bruges af annoncører til at indsamle data om brugernes adfærd og levere personlige annoncer. Dette hjælper med at beskytte brugernes privatliv og forhindre sporing på tværs af forskellige websteder og apps.

Total Adblock er tilgængelig for

Direkte APK fra vores servere

via AppStore®

via Chrome Webshop

via Microsoft Edge Addons

via Chrome Webshop

Tjek vores download og installationsvejledning.