Total Adblock Teknisk produktsupport

Beskeden 'skade på enhed'?

Hvis du er en Android-bruger, er du muligvis stødt på en meddelelse, der siger "Skadelig for enheder", da du forsøgte at downloade eller installere vores applikation. Denne besked kan være bekymrende, da den antyder, at appen kan være farlig og potentielt kan skade din enhed.

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad denne besked betyder, om den er farlig, og hvorfor det er sikkert at downloade vores APK (Android Package Kit).

Hvad er et Android Package Kit?

En APK (Android Package Kit) er et filformat, der bruges af Android til at installere apps uden for Google Play Butik. APK'er kan downloades fra en række forskellige kilder, ikke kun os selv.

Hvad betyder advarslen "Skadelig for enheder"?

Meddelelsen 'Skadelig for enheder' er en advarsel, der vises, når du forsøger at downloade eller installere en applikation, der er uden for Google Play Butik. Meddelelsen fungerer som en advarsel om, at appen kan være farlig. Selvom denne besked kan være bekymrende, betyder det ikke nødvendigvis, at appen er farlig eller vil skade din enhed.

Vores app forårsager denne advarsel, fordi den indeholder funktioner og funktioner ud over, hvad Play Protect tillader. Dette er nøglen til, hvordan vi kan blokere annoncer på din enhed.