Total Browser Teknisk produktsupport

Cast

Total Browser har den indbyggede mulighed for at caste en fane, skærm eller mediefiler til Chromecast-enheder. Du kan caste det meste webindhold, men nogle plug-ins på nogle websteder fungerer muligvis ikke, såsom Silverlight, QuickTime og VLC.

Følg disse trin for at caste en fane eller din skærm:

• Åbn Total Browser
  • Klik på de tre lodrette prikker øverst til højre i browseren
  • Klik på Cast...
  • Vælg Kilder for at vælge mellem faneblad eller skærm
  • Vælg en Chromecast-enhed
  • Følg disse trin for at caste en mediefil til din Chromecast:

NOTE: Ikke alle mediefiler understøttes. De fleste billeder, musikfiler og videoer understøttes.
  • Åbn Total Browser
  • Åbn en fil i Total Browser
    • Windows: Ctrl + O

• Mac: kommando + O

Alternativt træk og slip filen i browseren

• Vælg en Chromecast-enhed