Total Browser Technische productondersteuning

Vorm

Total Browser heeft de ingebouwde mogelijkheid om een tabblad, scherm of mediabestanden naar Chromecast-apparaten te casten. U kunt de meeste webinhoud casten, maar sommige plug-ins op sommige websites werken mogelijk niet, zoals Silverlight, QuickTime en VLC.

Volg deze stappen om een tabblad of uw scherm te casten:

• Open Total Browser
  • Klik op de verticale drie stippen rechtsboven in de browser
  • Klik op Casten...
  • Selecteer Bronnen om te kiezen tussen tab of screen
  • Selecteer een Chromecast-apparaat
  • Volg deze stappen om een mediabestand naar uw Chromecast te casten:

NOTE: Niet alle mediabestanden worden ondersteund. De meeste afbeeldingen, muziekbestanden en video's worden ondersteund.
  • Open Total Browser
  • Open een bestand in Total Browser
    • Windows: Ctrl + O

• Mac: command + O

U kunt het bestand ook slepen en neerzetten in de browser

• Selecteer een Chromecast-apparaat