Total Browser Technische productondersteuning

Privacyhulpmiddelen

Total Browser wordt geleverd met ingebouwde privacytools om u online anoniem te houden, tracking te voorkomen en te voorkomen dat uw gegevens worden gedeeld en verkocht.

Instellingen

Global Privacy Control (GPC): Verzoek dat deelnemende websites uw persoonlijke gegevens niet verkopen of delen.

Verwijzingsbeveiliging: voorkom dat websites weten waar u vandaan komt.

Witte lijst voor verwijzingsbescherming

Sommige websites werken mogelijk niet correct als u hen verhindert te controleren waar u vandaan komt. Standaard staan we de meest gebruikte verwijzers toe om te voorkomen dat websites niet goed werken, maar u kunt deze desgewenst verwijderen.

U kunt hier ook verwijzers toevoegen of verwijderen.

U krijgt toegang tot deze functies door deze stappen te volgen:

• Klik op het pictogram Total Browser
  • Selecteer het tabblad Privacy