Total Browser Technische productondersteuning

Hulpmiddelen voor advertentieblokkering

Total Browser wordt geleverd met ingebouwde Adblock-tools om uw online ervaring vrij van afleiding te houden. Het kan ook helpen het datagebruik te verminderen en de paginaprestaties te verbeteren.

Instellingen

Adblock: blokkeer opdringerige advertenties en griezelige trackers op alle websites.

Stille modus: blokkeer vervelende spammeldingen van alle websites.

U krijgt toegang tot deze functies door deze stappen te volgen:

• Klik op het pictogram Total Browser
  • Selecteer het tabblad Adblock
  • U kunt vervolgens de schakelaars gebruiken om deze functies voor alle websites in of uit te schakelen.

Witte lijst met advertentieblokken

Hierdoor kan de website advertenties laden. Handig als je een website wilt steunen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er geadverteerd wordt.

U kunt een website toevoegen aan de witte lijst voor de stille modus door de website te bezoeken en de knop Pauze in de Total Browser Tool te gebruiken.

Witte lijst met stille modus

Soms wilt u misschien dat er meldingen worden weergegeven van uw favoriete websites, zodat u bijvoorbeeld op de hoogte blijft van aankomende evenementen. Door een website toe te voegen aan de stille modus-witte lijst, kunt u nog steeds hun meldingen ontvangen.

U kunt een website toevoegen aan de witte lijst voor de stille modus door de website te bezoeken en de knop Pauze in de Total Browser Tool te gebruiken.