Total Browser Technische productondersteuning

Zoekmachine

Total Browser gebruikt standaard TotalSearch, maar u kunt het standaardzoekgedrag in Total Browser wijzigen naar de zoekmachine van uw voorkeur.

Om dit te doen volgt u deze stappen:

• Open Total Browser
  • Klik op de verticale drie stippen rechtsboven in de browser
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Zoekmachine
  • Selecteer de zoekmachine van uw voorkeur via de vervolgkeuzelijst.
  • U kunt extra zoekmachines aan de browser toevoegen door gebruik te maken van de knop 'Zoekmachines beheren en zoeken op sites'.