Total Password Instellingen

Accounts importeren uit andere apps en browsers

Het importeren van accounts uit andere wachtwoordmanagers en browsers is uiterst eenvoudig met Total Password.

• 1Wachtwoord
  • AIP-wachtwoordbeheerder
  • AuthPunt
  • Bitdefender-wachtwoordbeheerder
  • Bitdefender-portemonnee
  • Bitwarden
  • ByePass
  • Chroom
  • Dashlane
  • Rand
  • Omvatten
  • ESET Wachtwoordbeheer v2
  • ESET Wachtwoordbeheer v3
  • F-Secure
  • Firefox
  • Gestor de contraseñas - Claro
  • Gestor de contraseñas - SIT
  • Gestor de contraseñas - Telnor
  • Kaspersky
  • KeePass 2.x
  • LastPass
  • Panda Dome-wachtwoorden
  • PassWatch
  • Roboform
  • SafeInCloud
  • SaferPass
  • SFR Cybersécurité - Wachtwoord
  • Kleverig wachtwoord
  • __-_

Nadat u de browserextensie Total Password hebt geïnstalleerd, klikt u op het pictogram Total Password dat in uw browser wordt weergegeven.

Eenmaal geselecteerd, ziet u deze optie:

Selecteer nu Accounts importeren

Je ziet nu de volgende optie:

• Eerst moet u in het vervolgkeuzeveld de browser/app selecteren waaruit u uw wachtwoorden importeert.
  • Vervolgens moet u uw Total Password Mater-wachtwoord invoeren.
  • Kies nu het bestand dat u vanaf uw apparaat wilt uploaden en klik vervolgens op Doorgaan om het importeren te voltooien.