Account Support Menu

Kontosupport

Avsluta prenumeration från e-postmeddelanden

Om du inte längre vill ta emot marknadsföringsmeddelanden från TotalAV kan du enkelt avregistrera dig från vår e-postlista.

Du kommer fortfarande att få meddelanden om fakturering och din prenumeration.
  • Klicka på knappen Avsluta prenumeration nedan

• Ange din e-postadress

• Klicka på Avsluta prenumeration

När du har avslutat prenumerationen på våra marknadsföringsmeddelanden, vänta 24 - 48 timmar innan du tas bort från vår e-postlista.

Att avbryta prenumerationen på våra marknadsföringsmeddelanden avslutar inte ditt TotalAV-konto.

Avsluta prenumeration från marknadsföring