Account Support Menu

Kontosupport

Kontoåterhämtning

Det är inte ovanligt att människor förlorar åtkomsten till den e-postadress som är kopplad till deras onlinekonton. Vi förstår att det kan vara frustrerande och tidskrävande att förlora åtkomst till ditt konto. Det är därför vi erbjuder vårt verktyg för kontoåterställning, ett enkelt och säkert sätt att hjälpa dig att återfå åtkomst till din TotalAV-prenumeration.

Vårt verktyg för kontoåterställning är utformat för att verifiera din identitet utan att förlita sig på e-postverifiering. Istället ber vi dig att ge oss information om ditt konto och svara på några säkerhetsfrågor. Genom att göra det kan vi snabbt och korrekt verifiera ditt ägande och ge dig åtkomst till ditt konto.

Om vi av någon anledning inte kan verifiera ditt ägande kan du skicka oss en begäran om granskning. Vårt team kommer sedan att undersöka ärendet och arbeta med dig för att hjälpa dig att återfå åtkomst till ditt konto.

Vi hoppas att vårt verktyg för kontoåterställning ger dig extra sinnesfrid och gör processen att återfå åtkomst till ditt konto så smidig och problemfri som möjligt, samtidigt som säkerheten bibehålls.

Om du vill använda verktyget, använd knappen nedan.

Verktyg för kontoåterställning