Identity Protection Support Menu

TotalAV Identitetsbeskyttelse

Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring søger løbende på Dark Web efter dine personlige oplysninger. Vi vil give dig advarsler, når vi opdager dit SSN, kreditkortnumre, finansielle kontonumre, sygesikringsnummer og mere på Dark Web. Du vil vide, om dine data er blevet afsløret og er til salg, så du kan overvåge konti tættere og tage proaktive skridt, f.eks. ændring af adgangskoder eller låsning af kreditbureau adgang.

I denne vejledning lærer du:

• Sådan når du din overvågningsliste
  • Sådan tilføjer du flere oplysninger til din overvågningsliste
  • Sådan fjerner du et element på min overvågningsliste
  • Sådan tilføjer du familiemedlemmer
  • Sådan når du din overvågningsliste

Når du er logget ind på din onlineportal, skal du navigere til overvågningslisten. Her vil du se de personlige oplysninger, som du oplyste, da du oprettede din konto.

Sådan tilføjer du flere oplysninger til din overvågningsliste

Det er nemt at tilføje detaljer ved at bruge den tilgængelige valgmulighed Tilføj til overvågningsliste fra en liste over elementer, der er tilgængelige for dig at tilføje:

• E-mails
  • Kreditkortnumre
  • Sygesikringens ID-nummer
  • Finanskontonummer
  • Kørekort
  • Adgangskodenummer
  • Telefonnummer
  • Hjemme adresse
  • Fødselsdato
  • Du vil også se nyttige oplysninger i højre side af skærmen, der forklarer, hvorfor den individuelt anførte mulighed skal overvåges.

Når du har tilføjet et element til din overvågningsliste til overvågning, vil det være synligt på Overvågningslistens hovedskærm.

Sådan fjerner du et element på min overvågningsliste

Hvis du på noget tidspunkt beslutter, at du gerne vil fjerne et element fra din overvågningsliste, skal du blot klikke på X'et i øverste højre hjørne af emnet, der vises på Overvågningslistens hovedskærm, som vist nedenfor:

Sådan tilføjer du familiemedlemmer

Du kan også tilføje oplysninger om dine familiemedlemmer til din overvågningsliste. Denne mulighed vises på hovedskærmen Overvågningsliste under fanen Familie

Du vil have to muligheder at vælge imellem - Voksen eller Barn, og afhængigt af hvad du vælger, vil du derefter se en relations-rullemenu, efterfulgt af de tilgængelige felter, der skal udfyldes. Når du tilføjer et barn til din overvågningsliste, skal du også oplyse barnets CPR-nummer. Bemærk venligst, at du kun vil kunne tilføje familiemedlemmer, der bor under samme adresse som dig.

Når det nye familiemedlem er tilføjet, vil du se, at hvert familiemedlem har deres egen flise under fanen Familie. Hvis du klikker på en af disse fliser, kan du se de elementer, der overvåges for disse personer.