Faktureringsstøtte

Oppgrader nå

Med banebrytende funksjoner og enestående fordeler er TotalAV det perfekte valget for alle som ønsker å sikre at de er trygge på nettet.

Her er bare noen av de fantastiske funksjonene som TotalAV har å tilby:

• Sanntidsbeskyttelse: Sjekk nedlastinger, installasjoner og kjørbare filer for virus og trusler hver gang datamaskinen din får tilgang til dem.
  • Zero Day Cloud Scanning: Utnytt kraften til våre servere og AI-teknologi for å oppdage og stoppe ukjente trusler.
  • Kompatibilitet med flere enheter: Hold deg beskyttet på alle Windows-, Mac®-, iOS®- og Android-enheter
  • Verktøy for systemjustering: Hold enheten din optimalisert og bruk ditt fulle potensiale

• Men TotalAV er mye mer enn bare en samling funksjoner. Den tilbyr også tilleggsfordeler som du kan få tilgang til:

• Total annonseblokkering: Lar deg ta tilbake kontrollen over nettleseropplevelsen din ved å blokkere ubegrensede annonser.
  • Total WebShield: Beskytter informasjonen din på nettet og gir bekreftede søkeresultater.
  • Totalt passord: Bruk passordbehandleren vår for å være trygg på nettet og gjøre sikkerheten praktisk.
  • Databrudd: Gir proaktiv personvern og beskyttelse ved å varsle deg om databrudd som kan påvirke deg.

• Med TotalAV vil du nyte et nivå av ytelse, beskyttelse og bekvemmelighet som du rett og slett ikke finner andre steder. Enten du vil ha detaljert kontroll eller en hands-off-tilnærming, er TotalAV den perfekte løsningen.

Så hvorfor vente? Prøv TotalAV i dag med pengene-tilbake-garantien vår og oppdag selv hvorfor så mange mennesker blir TotalAV-medlemmer. Med våre avanserte funksjoner og utrolige fordeler, vil du lure på hvordan du noen gang klarte deg uten.

Oppgrader nå