Billing Support Menu

Faktureringssupport

Opgrader nu

Med banebrydende funktioner og uovertrufne fordele er TotalAV det perfekte valg for alle, der ønsker at sikre, at de forbliver sikre online.

Her er blot nogle få af de fantastiske funktioner, som TotalAV har at tilbyde:

Realtidsbeskyttelse: Tjek downloads, installationer og eksekverbare filer for vira og trusler, hver gang din computer får adgang til dem. Zero Day Cloud Scanning: Udnyt kraften i vores servere og AI-teknologi til at opdage og stoppe ukendte trusler.
Kompatibilitet med flere enheder: Beskyt dig selv på tværs af alle Windows-, Mac®-, iOS®- og Android-enheder Værktøjer til justering af system: Hold din enhed optimeret og betjen dit fulde potentiale

Men TotalAV er meget mere end blot en samling funktioner. Det giver også yderligere fordele, som du kan få adgang til.

Total Adblock: Giver dig mulighed for at tage kontrollen over din browsingoplevelse tilbage ved at blokere ubegrænsede annoncer Total WebShield: Beskytter dine oplysninger online og giver verificerede søgeresultater Samlet adgangskode: Brug vores Adgangskodemanager til at holde dig sikker online og gør sikkerheden bekvem. Databrud: Giver proaktiv privatliv og beskyttelse ved at advare dig om databrud, der kan påvirke dig.

Med TotalAV vil du nyde et niveau af ydeevne, beskyttelse og bekvemmelighed, som du simpelthen ikke finder andre steder. Uanset om du ønsker detaljeret kontrol eller en hands-off tilgang, er TotalAV den perfekte løsning.

Så hvorfor vente? Prøv TotalAV i dag med vores pengene-tilbage-garanti og opdag selv, hvorfor så mange mennesker er blevet TotalAV-medlemmer. Med vores avancerede funktioner og utrolige fordele vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden den.

Opgrader nu