Waardeer nu op

Met geavanceerde functies en ongeëvenaarde voordelen is TotalAV de perfecte keuze voor iedereen die ervoor wil zorgen dat ze online veilig blijven.

Hier zijn slechts enkele van de geweldige functies die TotalAV te bieden heeft:

Realtime bescherming: controleer downloads, installaties en uitvoerbare bestanden op virussen en bedreigingen telkens wanneer uw computer ze benadert. Zero Day Cloud Scanning: maak gebruik van de kracht van onze servers en AI-technologie om onbekende bedreigingen te detecteren en te stoppen.
Compatibiliteit met meerdere apparaten: bescherm uzelf op alle Windows-, Mac®-, iOS®- en Android-apparaten Systeemafstemmingstools: houd uw apparaat geoptimaliseerd en benut uw volledige potentieel

Maar TotalAV is veel meer dan alleen een verzameling functies. Het biedt ook extra voordelen waartoe u toegang hebt.

Total Adblock: Hiermee kunt u de controle over uw browse-ervaring terugnemen door een onbeperkt aantal advertenties te blokkeren. Total WebShield: Beschermt uw informatie online en biedt geverifieerde zoekresultaten. Total Password: Gebruik onze wachtwoordbeheerder om veilig online te blijven en maak beveiliging gemakkelijk. Datalek: Biedt proactieve privacy en bescherming door u te waarschuwen voor datalekken die gevolgen voor u kunnen hebben.

Met TotalAV profiteert u van een prestatieniveau, bescherming en gemak dat u nergens anders vindt. Of u nu gedetailleerde controle of een hands-off benadering wilt, TotalAV is de perfecte oplossing.

Dus waarom wachten? Probeer TotalAV vandaag nog uit met onze geld-terug-garantie en ontdek zelf waarom zoveel mensen lid worden van TotalAV. Met onze geavanceerde functies en ongelooflijke voordelen vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund.

Waardeer nu op