TotalAV Innstillinger

Hvordan stoppe SPAM-tekster på iOS

Brukere av TotalAV for iPhone kan dra nytte av en SPAM-tekstdetektor. Denne detektoren sjekker innkommende meldinger for nettstedsadresser (dvs. www.website.com).

Hvis en melding inneholder en nettstedsadresse, blir den sjekket av TotalAV WebShield, som sjekker om et nettsted er farlig. Hvis et nettsted er farlig, blir meldingen blokkert.

Dette skjer før du får et tekstvarsel, noe som betyr at du ikke lenger får uønskede meldinger og holder enheten din trygg mot potensielle svindel.

Hvordan fungerer det?

Eventuelle SMS-meldinger din iPhone mottar sjekkes først for nettstedsadresser. Hvis en nettstedsadresse blir funnet, sendes den til TotalAV HQ for anonym kontroll. Dette betyr at vi ikke mottar innholdet i tekstmeldingene dine, og vi kan heller ikke koble nettsideadressen spesifikt tilbake til deg.

Når TotalAV mottar nettstedsadressen, sjekkes den mot vår WebShield-database - som er en omfattende liste over kjente ondsinnede nettsteder. Dette inkluderer nettsteder som er vert for skadelig programvare, driver phishing-opplegg eller driver med svindel. Vi legger til tusenvis av nye nettstedsadresser til WebShield hver dag.

Hvis nettsiden i SMS-en er blokkert av WebShield sender vi et signal tilbake til din iPhone som instruerer at tekstmeldingen skal blokkeres. Alt dette skjer før telefonen din summer, og varsler deg om at du har mottatt en tekstmelding. Derfor, hvis blokkeringen oppstår, vil du ikke bli varslet i det hele tatt - og du vil være trygg fra faren den blokkerte tekstmeldingen utgjør.

Hvordan aktiverer jeg det?

Åpne TotalAV

Trykk på TotalAV-appikonet.

Finn Stop SPAM-tekster

Rull til slutten av beskyttelseskortene og trykk på Stopp SPAM-tekster.

Oppsett

Trykk på alternativet merket "Oppsett nå". Instruksjoner vises.

Innstillinger

Trykk på "Gå til innstillinger"-knappen under instruksjonene.

Ukjent og spam

Skulle innstillingene ikke åpnes: Rull til høyre til bunnen og trykk på "Apper", finn og trykk på "Meldinger", og trykk deretter på "Ukjent og søppelpost".

Filtrer ukjente avsendere

Slå på «Filtrer ukjente avsendere» og trykk deretter på TotalAV.

Bekreftelse av oppsett

En dialog vil be om bekreftelse for å aktivere TotalAV, trykk på "Aktiver" for å fullføre.

Vellykket oppsett av Stop Spam-tekster

Konfigurasjonen er fullført, TotalAV vil nå filtrere bort spammeldinger automatisk.

Innenfor skjermbildet Stopp SPAM-tekstinnstillinger i TotalAV-appen er det et alternativ for å sette opp egendefinerte filtre. Dette lar deg utvide blokkeringen utover nettstedsadresser.

Du kan gjentatte ganger motta den samme SPAM-meldingen, og den inneholder kanskje ikke en nettsideadresse. De tilpassede filterinnstillingene lar deg konfigurere blokkering for:

• Hvis avsenderen er et spesifikt telefonnummer.
  • Enhver del av meldingen inneholder et bestemt ord.
  • Et bestemt ord, uttrykk eller setning som meldingen starter eller slutter med.
  • I tillegg til å definere blokkering ovenfor, kan du også opprette egendefinerte filtre for å tillate spesifikke avsendere eller søkeord. Så hvis du oppdager at TotalAV blokkerer tekstmeldinger som du gjerne mottar, kan du enkelt lage et tilpasset filter for å sikre at de ikke blir blokkert. Hvis du mener at en melding ble blokkert ved en feil, vennligst rapporter nettadressen til oss.

• Åpne Messages-appen
  • Trykk på Filtre øverst til venstre
  • Trykk på Junk
  • Alle meldinger som TotalAV har filtrert vil vises her

• Filteret har noen begrensninger som er verdt å merke seg:

• Hvis en kontakt sender deg en melding med et farlig nettsted, vil meldingen fortsatt bli levert.
  • Apples iMessage-tjeneste er upåvirket av dette filteret, som kun gjelder for SMS-meldinger. Du kan blokkere iMessage-sendere gjennom Apples innebygde blokkeringsfunksjoner.
  • Andre tredjepartsapper som WhatsApp, Facebook Messenger og Signal påvirkes ikke av denne filtreringen.