TotalAV Innstillinger

Generer loggfiler

For å gjøre det enklere for vårt tekniske supportteam for TotalAV å løse problemet ditt og gi deg en rask løsning, ber vi deg om å gi oss TotalAV-loggfilene.

• Klikk på Hidden Icons-pilen til høyre for oppgavelinjen Windows
  • Hold nede Shift-tasten og høyreklikkTotalAV-ikonet i systemstatusfeltet
  • Klikk på Generer feilsøkingsdata
  • Hvis det oppstår problemer med denne prosessen, kan loggfiler også hentes manuelt ved å:

• Trykk på Windows-tasten og r samtidig for å få opp kjøringsvinduet
  • Setter "%programdata%/totalav/logs" inn i kjørevinduet
  • Klikk "OK"
  • Velger alle filene i mappen
  • Høyreklikk og 'Komprimer til ZIP-fil'
  • For å gjøre det enklere for vårt tekniske supportteam for TotalAV å løse problemet ditt og gi deg en rask løsning, ber vi deg om å gi oss TotalAV-loggfilene

• Hold Option / Alt-tasten og klikk på TotalAV menylinjeikonet (øverst til høyre nær klokken).
  • Klikk på Generer feilsøkingsdata
  • For å gjøre det enklere for vårt tekniske supportteam for TotalAV å løse problemet ditt og gi deg en rask løsning, kan vi be deg om å gi oss TotalAV-loggfilene.

Åpne Innstillinger

På TotalAV-applikasjonen trykker du på tannhjul/tannhjul-ikonet.

Trykk på 'Generer loggfiler'

Trykk på 'Generer logger'

Lagre loggene

Du kan nå dele den nedlastede loggfilen.