TotalAV Innstillinger

Bruker WebShield

NOTE: Denne artikkelen er for bruk av WebShield i TotalAV - for den frittstående applikasjonen, se veiledningene våre av ved å klikke her.

TotalAVs WebShield bruker AI og skybasert teknologi for å gi den første forsvarslinjen mot online skadelig programvare, phishing og andre skadelige nettsteder. Den gjør dette ved å sjekke og filtrere alle nettsteder du besøker mot blokkeringslisten vår.

Når du bruker TotalAV første gang, bør WebShield være aktivert.

Du kan sjekke om WebShield er aktivert ved å gjøre følgende:

• Åpne TotalAV
  • Klikk på fingeravtrykket
  • Klikk på WebShield
  • Hvis du trenger å aktivere WebShield, vil den vise deg knappen for å "Aktiver WebShield".

Du kan også justere innstillingene til WebShields ved å klikke på tannhjul-/tannhjulikonet øverst til høyre.

Her kan du

• Aktiver eller deaktiver TotalAV WebShield
  • Veksle om TotalAV aktiveres automatisk ved systemstart
  • Veksle om nettsteder med lav tillit er blokkert
  • Veksle om Cryptomining URL-er er blokkert
  • Angi frekvensen for definisjonsoppdateringer
  • Legg til nettsteder til tillatt liste

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

WebShield på macOS® brukes i Safari®. Følg trinnene nedenfor for å aktivere WebShield i Safari.

• Åpne TotalAV
  • Velg WebShield på menyen
  • Klikk 'Aktiver nå for Safari'
  • Klikk 'Åpne Safari-innstillinger'
  • Klikk på boksen
  • Klikk Slå på
  • WebShield vil nå være aktivert.

Utvidelsen er også tilgjengelig på Google Chrome, Microsoft Edge og Mozilla Firefox. Sjekk ut guidene våre av ved å klikke her.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

WebShield på iOS® brukes i Safari®. Følg trinnene nedenfor for å aktivere WebShield i Safari.

• Sørg for at TotalAV er installert.
  • Åpne Safari
  • Åpne en nettside (f.eks. https://google.com)
  • Trykk på 'aA' på adressefeltet
  • Trykk på 'Administrer utvidelser'
  • Trykk på 'TotalAV WebShield'
  • Åpne TotalAV igjen og aktiver WebShield.
  • Total WebShield vil nå være aktiv på enheten din.

Total WebShield vil nå være aktiv i Safari-nettleseren din.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Følg trinnene nedenfor for å aktivere WebShield på Android.

• Åpne TotalAV
  • Trykk på 'WebShield'
  • Trykk på 'Slå på WebShield'
  • Trykk på 'Gå til Innstillinger'
  • Trykk på 'Installerte apper' (dette trinnet kan hoppes over på enkelte enheter)
  • Trykk på «Trykk på TotalAV WebShield»
  • Slå bryteren til på.
  • Trykk på «Tillat»
  • Åpne TotalAV igjen og aktiver WebShield.
  • Total WebShield vil nå være aktiv på enheten din.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.