TotalAV Indstillinger

Generer logfiler

For at gøre det nemmere for vores TotalAV tekniske supportteam at løse dit problem og give dig en hurtig løsning, beder vi dig om at give os TotalAV-logfilerne.

• Klik på Hidden Icons Arrow til højre for Windows proceslinjen
  • Hold Shift-tasten nede og højreklikTotalAV systembakkeikonet
  • Klik på Generer fejlfindingsdata
  • Hvis der opstår problemer med denne proces, kan logfiler også hentes manuelt ved at:

• Ved at trykke på Windows-tasten og r sammen for at åbne kørselsvinduet
  • Sætter "%programdata%/totalav/logs" i kørselsvinduet
  • Ved at klikke på "OK"
  • Valg af alle filer i mappen
  • Højreklik og 'Komprimer til ZIP-fil'
  • For at gøre det nemmere for vores TotalAV tekniske supportteam at løse dit problem og give dig en hurtig løsning, beder vi dig om at give os TotalAV-logfilerne

• Hold Option / Alt-tasten nede, og klik på TotalAV menulinjeikonet (øverst til højre nær uret).
  • Klik på Generer fejlfindingsdata
  • For at gøre det nemmere for vores TotalAV tekniske supportteam at løse dit problem og give dig en hurtig løsning, kan vi bede dig om at give os TotalAV-logfilerne.

Åbn Indstillinger

På TotalAV-applikationen skal du trykke på tandhjuls-/tandhjulsikonet.

Tryk på 'Generer logfiler'

Tryk på 'Generer logs'

Gem logfilerne

Du kan nu dele den downloadede logfil.