TotalAV Indstillinger

0% installationsproblem

Bemærk venligst, at denne artikel KUN er for Windows-brugere.

Dette problem omgiver sig selv omkring din Cache. En Cache er et lille, superhurtigt lagerområde, hvor computeren opbevarer kopier af de data og instruktioner, den oftest bruger. Ved at gemme denne ofte tilgåede information i cachen, kan computeren få adgang til den meget hurtigere, end hvis den skulle hente den fra hovedhukommelsen.

Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvordan du løser dit TotalAV-installationsproblem:

Afinstaller

TotalAV Kan eller er muligvis ikke delvist installeret allerede på din computer. For at sikre, at det er blevet afinstalleret fuldstændigt, kan du gøre dette ved at indtaste Tilføj/fjern programmer i Windows-søgelinjen. Herfra finder du TotalAV-applikationen. Hvis du ikke finder TotalAV opført som en installeret applikation, skal du gå videre til næste trin.

Genstart pc'en i fejlsikret tilstand:

• Tryk på Windows-logotasten + I på dit tastatur for at åbne Indstillinger. Hvis det ikke virker, skal du vælge Start-knappen og derefter vælge Indstillinger.
  • Vælg Opdatering og sikkerhed > Gendannelse.
  • Under Avanceret opstart > vælg Genstart nu.
  • Når din pc genstarter til skærmen Vælg en indstilling, skal du vælge Fejlfinding > Avancerede indstillinger > Startindstillinger > Genstart.
  • Når din pc genstarter, vil du se en liste over muligheder. Vælg 4 eller tryk på F4 for at starte din pc i Safe Mode. Eller hvis du skal bruge internettet, skal du vælge 5 eller trykke på F5 for **Safe Mode with Networking{notrans-11 }.
  • Kør kommandoer til filstier

Så snart skrivebordet åbner, hvis du antager, at dit Windows-drev er (C:), skal du åbne følgende nedenfor i Kør (Windows-ikonet) + R) kommando én efter én:

• C:\Program Files - Slet enhver mappe med navnet TotalAV
  • C:\Program Files(x86) - Slet enhver mappe med navnet TotalAV
  • C:\ProgramData - Slet enhver mappe med navnet TotalAV
  • C:\Users\(din pc-navn)\AppData\Local - Slet enhver mappe med navnet TotalAV
  • Sletning af midlertidige filer

Åbn Kør kommando igen og kør nedenstående kommando:

• %temp% - Slet alle filerne i mappen
  • Tøm DNS-cache

• Åbn Windows Search og skriv CMD
  • Når CMD er åben, skal du indtaste følgende kommando: ipconfig/flushdns
  • Kommandoen vil tage op til 30 sekunder til 1 minut at fuldføre fuldstændigt.
  • Det næste trin er for kun for avancerede tekniske brugere. Fortsæt med forsigtighed og slet kun filer, der er knyttet til Security Service og TotalAV.

Åbn registreringseditor

• Kør kommando (Windows Icon + R), og skriv derefter regedit.
  • Når registreringseditoren åbner, skal du klikke på Rediger > Find.
  • Sørg for at markere Match kun hele strenge.
  • Skriv TotalAV i søgefeltet, og klik på Find næste.
  • Hvis der findes en fil eller mappe under navnet TotalAV, skal du slette den. Fortsæt med at søge i registreringsdatabasen og sletning, indtil søgningen rapporterer, at der ikke er fundet registreringsnøgler.

Genstart din pc

Genstart din pc i Generel tilstand ved at fjerne markeringen fra den mulighed, du valgte for at køre systemet i Safe Mode, og klik derefter på **Anvend{ notrans-5}.