0% installationsproblem

Observera att den här artikeln ENDAST är till för Windows-användare.

Det här problemet omger sig kring din cache. En Cache är ett litet, supersnabbt lagringsområde där datorn förvarar kopior av data och instruktioner som den använder oftast. Genom att lagra denna ofta åtkomliga information i cachen kan datorn komma åt den mycket snabbare än om den skulle behöva hämta den från huvudminnet.

Följ stegen nedan för att ta reda på hur du åtgärdar ditt TotalAV-installationsproblem:

Avinstallera

TotalAV Kan eller kanske inte är delvis installerad redan på din dator. För att se till att det har avinstallerats helt kan du göra detta genom att skriva in Lägg till/ta bort program i Windows sökfält. Härifrån hittar du applikationen TotalAV. Om du inte hittar TotalAV listad som en installerad applikation, gå vidare till nästa steg.

Starta om datorn i felsäkert läge:

• Tryck på Windows-tangenten + I på ditt tangentbord för att öppna Inställningar. Om det inte fungerar, välj Start-knappen och välj sedan Inställningar.
  • Välj Uppdatering och säkerhet > Återställning.
  • Under Avancerad start > välj Starta om nu.
  • När din dator har startat om på skärmen Välj ett alternativ väljer du Felsökning > Avancerade alternativ > Startinställningar > Starta om.
  • När din dator har startat om ser du en lista med alternativ. Välj 4 eller tryck på F4 för att starta din dator i Safe Mode. Eller om du behöver använda internet, välj 5 eller tryck på F5 för **Säkert läge med nätverk{notrans-11 }.
  • Kör kommandon till filsökvägar

Så snart skrivbordet öppnas, förutsatt att din Windows Drive är (C:), öppnar du följande nedan i Kör (Windows-ikonen) + R) kommando ett efter ett:

• C:\Program Files - Ta bort valfri mapp med namnet TotalAV
  • C:\Program Files(x86) - Ta bort valfri mapp med namnet TotalAV
  • C:\ProgramData - Ta bort valfri mapp med namnet TotalAV
  • C:\Users\(ditt datornamn)\AppData\Local - Ta bort valfri mapp med namnet TotalAV
  • Ta bort tillfälliga filer

Öppna Kör kommando igen och kör nedan kommando:

• %temp% - Ta bort alla filer i mappen
  • Spola DNS-cache

• Öppna Windows Search och skriv in CMD
  • När CMD är öppen, skriv in följande kommando: ipconfig/flushdns
  • Kommandot kommer att ta upp till 30 sekunder till 1 minut att slutföra helt.
  • Nästa steg är för Endast avancerade tekniska användare. Fortsätt med försiktighet och ta bara bort filer som är associerade med Security Service och TotalAV.

Öppna Registereditorn

• Kör kommando (Windows Icon + R) och skriv sedan regedit.
  • När Registereditorn öppnas, klicka på Redigera > Hitta.
  • Se till att markera Matcha endast hela strängar.
  • Skriv TotalAV i sökrutan och klicka på Sök nästa.
  • Om någon fil eller mapp under namnet TotalAV hittas, radera den. Fortsätt att söka i registret och ta bort tills sökningen rapporterar att inga registernycklar hittades.

Starta om din dator

Starta om din dator i Allmänt läge genom att avmarkera alternativet som du valde för att köra systemet i Safe Mode och klicka sedan på **Använd{ notrans-5}.