TotalAV Inställningar

TotalAV-meddelanden

Som en del av applikationen TotalAV tillhandahåller vi meddelanden som låter dig veta när något väsentligt har hänt.

Du kan styra vilka meddelanden vi visar dig genom att ändra inställningarna i TotalAV-applikationen.

Appen TotalAV skickar enstaka meddelanden. Om du till exempel har kört en antivirusgenomsökning kommer vi att meddela dig när genomsökningen är klar.

• Gå till TotalAV applikationen

• Klicka på Settings Cog< br/>- Klicka på Meddelandealternativ

• Aktivera aviseringarna som du vill **ta emot{notrans- 12}.

Du har nu valt vilka TotalAV-aviseringar du vill ta emot.

Appen TotalAV skickar enstaka meddelanden. Om du till exempel har kört en antivirusgenomsökning kommer vi att meddela dig när genomsökningen är klar.

• Gå till TotalAV applikationen

• Klicka på Settings Cog< br/>- Klicka på Meddelandealternativ

• Aktivera aviseringarna som du vill **ta emot{notrans- 12}.

Du har nu valt vilka TotalAV-aviseringar du vill ta emot.