TotalAV Inställningar

Hur man aktiverar realtidsskydd

Real-Time Protection körs i bakgrunden på din dator och skannar alla filer som du har laddat ner, använt eller öppnat. Real-Time Protection söker efter virusliknande beteende och stoppar alla misstänkta aktiviteter, meddelar dig och stoppar alla filer eller skadliga processer som kan vara skadliga för din dator.

Som uppgraderad användare kommer du att ha tillgång till vår Real-Time Protection-funktion.

Följ dessa instruktioner för att konfigurera Real-Time Protection:

Öppna TotalAV

• Öppna TotalAV-appen på din Windows-enhet
  • Klicka på ikonen TotalAV på vänster sida.
  • Aktivera realtidsskydd

• Klicka på Realtidsskydd
  • Kontrollera om reglaget är inställt på Skydd aktiverat

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

När du först installerar TotalAV på Mac måste du konfigurera realtidsskydd. Vi har gjort detta så enkelt som möjligt. Följ dessa instruktioner för att aktivera Real-Time Protection:

Öppna TotalAV

Öppna TotalAV-applikationen

• Klicka på Dashboard
  • Klicka på Aktivera
  • Klicka på Installera
  • Öppna Systeminställningar
  • Tillåt behörigheter

• Klicka på Öppna säkerhetsinställningar
  • Klicka på låsikonen
  • Ange din Mac-lösenord
  • Klicka på Lås upp
  • Klicka på Tillåt
  • Aktivera realtidsskydd

Gå till applikationen TotalAV

• Klicka på Nästa > Öppna systeminställningar
  • Klicka på TotalAV Real-Time Protection 5 - (du kan behöva scrolla ner för att hitta posten)
  • Klicka på Slutför installationen

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Appen TotalAV iOS® kör inget antivirus.

Istället ger den en handfull verktyg som hjälper till att upprätthålla hälsan hos din iPhone eller iPad.

På grund av Apple®s snäva stränga ekosystem är det praktiskt taget omöjligt för program och skript att köra på iOS® om de inte har godkänts för att fungera av Apple® själva. De kontrollerar noggrant och säkerställer att inget skadligt inträffar i appar under denna process.

Mer information

De flesta användare av iOS®-enheter behöver inte oroa sig för att deras iPhone eller iPad ska få virus.

Den enda verkliga risken för iPhones och iPads är om enheten är Jailbroken. Genom att jailbreaka en iOS®-enhet injicerar en användare kod som kringgår behovet av att appar ska installeras via iOS® App Store. Således kan appar från vilken källa som helst installeras, och därmed finns det risk för virus.

Real-Time Protection körs i bakgrunden på din Android-enhet och kommer att skanna all ny aktivitet på din enhet. Du kommer då att meddelas om en fil eller app är skadlig eller skadlig.

För att aktivera Real-Time Protection följ vår snabbguide eller våra steg-för-steg-instruktioner nedan:

• Öppna applikationen TotalAV
  • Tryck på Real-Time Protection sköldikonen

• Tryck på Aktivera realtidsväxling

• Du kommer nu att ha Realtidsskydd aktiverat.

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.