Hur schemalägger jag skanningar?

Skanningar är schemalagda att utföras automatiskt. Du kan anpassa vilken typ av skanning och när skanningen körs.

Du kanske vill schemalägga en skanning som ska utföras automatiskt. TotalAV ger dig möjlighet att göra det och anpassa vilken typ av skanning och när du vill att skanningen ska ske.

För att anpassa när du ska schemalägga en skanning och typ, följ dessa steg:

• Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på Settings Cog på vänster sida
  • Klicka på Antivirusskanningar
  • Härifrån kommer du att kunna anpassa följande:

• Filtyper att skanna
  • Hur ofta du vill att skanningen ska köras
  • Vilken typ av skanning du vill utföra
  • Starttid
  • Sluttid
  • Mappar och filer som du vill ska uteslutas i skanningen

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Du kanske vill schemalägga en skanning som ska utföras automatiskt. TotalAV ger dig möjlighet att göra det och anpassa vilken typ av skanning och när du vill att skanningen ska ske.

Följ dessa steg för att anpassa när du ska schemalägga en skanning:

• Öppna applikationen TotalAV
  • Klicka på Settings Cog på vänster sida
  • Härifrån kommer du att kunna anpassa följande:

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.