TotalAV Oppsett

Hvordan dele lisenser

Med TotalAV kan du bruke dine egne lisenser for å beskytte og dekke venner og familie.

Ved å sende dem en invitasjonslenke, vil de kunne opprette sin egen konto som vil dra nytte av premiumfunksjonene dine uten ekstra kostnad.

Du kan enkelt dele en lisens på kontoen din

På denne siden kan du sende invitasjoner til opptil tre e-postadresser om gangen.

Hvis e-postadressen allerede er knyttet til en konto hos TotalAV, vil invitasjonen ikke bli sendt.

Når invitasjonen er sendt, vil mottakeren kunne opprette sin egen konto ved å skrive inn:

• Navn
  • E-post
  • Et nytt passord