TotalAV Oppsett

Problemer med nedlasting og installasjon av TotalAV

Hvis du har problemer med å laste ned eller installere TotalAV, ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe deg med problemet!

Hvilket operativsystem trenger du hjelp med?

Windows macOS® Android iOS®

Problemer med nedlasting av TotalAV på Windows

Jeg trenger hjelp til å laste ned TotalAV

Velg et alternativ nedenfor

Hvor kan jeg laste ned TotalAV? Min TotalAV-nedlasting vil ikke starte eller stoppe Min TotalAV-nedlasting vil ikke åpne Hvor er min TotalAV-nedlasting

Gå tilbake

Problemer med nedlasting av TotalAV på Windows

Hvor kan jeg laste ned TotalAV?

Klikk her for å laste ned TotalAV.

Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med nedlasting av TotalAV på Windows

Min TotalAV-nedlasting vil ikke starte eller stoppe

Hvis nedlastingen ikke starter, eller den stopper, følg disse instruksjonene

• Vent og prøv igjen senere
  • Sjekk at internettforbindelsen din er stabil og start ruteren på nytt
  • Sjekk at du har nok diskplass på datamaskinen
  • Høyreklikk på nedlastingskoblingen og Lagre lenke som – du vil kunne endre stedet filen lagres (filnavnet skal være TotalAV_Setup.exe)
  • Prøv å bruke en annen nettleser

• Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med nedlasting av TotalAV på Windows

Min TotalAV-nedlasting vil ikke åpne

Hvis du har lastet ned TotalAV og den ikke åpnes, følg disse instruksjonene:

• Start enheten på nytt og prøv igjen
  • Sjekk at Windows er oppdatert
  • Sjekk at du er datamaskinens administrator - Hvis du ikke er datamaskinens administrator, ber vi administratoren om hjelp
  • Last ned TotalAV på nytt

• Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med nedlasting av TotalAV på Windows

Hvor er min TotalAV-nedlasting

Standardplasseringen for filer som lastes ned på Windows er nedlastingsmappen.

Følg disse instruksjonene for å finne TotalAV-nedlastingen din:

• Åpne Start-menyen
  • Søk etter Filutforsker
  • Klikk på Nedlastinger under Festede elementer
  • Se etter TotalAV eller TotalAV oppsett
  • Finner du ikke TotalAV-nedlastingen din? Klikk her for å laste ned på nytt.

Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å installere TotalAV på Windows

Jeg trenger hjelp til å installere TotalAV

Velg et alternativ nedenfor

Installasjonsfilen min åpnes ikke Jeg har en feilmelding under installasjonen Installasjonsprogrammet starter eller fullfører ikke

Gå tilbake

Problemer med å installere TotalAV på Windows

Installasjonsfilen min åpnes ikke

Hvis nedlastingen ikke starter, eller den stopper, følg disse instruksjonene

• Vent og prøv igjen senere
  • Sjekk at internettforbindelsen din er stabil og start ruteren på nytt
  • Sjekk at du har nok diskplass på datamaskinen
  • Høyreklikk på nedlastingskoblingen og Lagre lenke som – du vil kunne endre stedet filen lagres (filnavnet skal være TotalAV_Setup.exe)
  • Prøv å bruke en annen nettleser

• Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å installere TotalAV på Windows

Jeg har en feilmelding under installasjonen

Hvis du mottar en feilmelding under installasjonen, er det mest sannsynlig på grunn av et problem med operativsystemet.

Følg disse trinnene for å hjelpe deg med å løse problemet:

• Start PC-en på nytt
  • Last ned TotalAV på nytt
  • Sjekk at enheten er fullstendig oppdatert

• Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å installere TotalAV på Windows

Installasjonsprogrammet starter eller fullfører ikke

Hvis du har lastet ned TotalAV og den ikke åpnes, følg disse instruksjonene:

• Start enheten på nytt og prøv igjen
  • Sjekk at Windows er oppdatert
  • Sjekk at du er datamaskinens administrator - hvis du ikke er datamaskinens administrator, spør administratoren om hjelp
  • Last ned TotalAV på nytt

• Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Jeg trenger hjelp til å logge inn

Du er for øyeblikket logget på en konto på vår nettside som ikke har et aktivt abonnement. For å logge ut, klikk på knappen nedenfor.

Logg utE-posten min er ugyldig Min e-post eller passord gjenkjennes ikke

Gå tilbake

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Min e-post er ugyldig

Vi beklager at du har problemer med å logge på TotalAV. En av våre agenter hjelper deg gjerne med å løse problemet ditt.

Gå tilbake Kontakt oss

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Min e-post eller passord gjenkjennes ikke

Hvis passordet ditt ikke gjenkjennes, klikker du på Tilbakestill passord

E-posten min er feil Tilbakestille passord

Gå tilbake

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Kontakt oss

For å hjelpe deg videre ønsker vi å starte en chat-økt med deg. Gi våre agenter e-postadressen knyttet til kontoen din, så kan de hjelpe deg.

Gå tilbake Chat nå!

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Min e-post er ugyldig

Har du et betalt abonnement?

Gå tilbake Ja Nei

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Kontakt oss

For å hjelpe deg videre ønsker vi å starte en chat-økt med deg. Gi våre agenter e-postadressen knyttet til kontoen din, så kan de hjelpe deg.

Gå tilbake Chat nå

Problemer med å logge på TotalAV på Windows

Registrer deg med TotalAV

Når du har registrert deg hos TotalAV, vil du få innloggingsdetaljer.

Gå tilbake Melde deg på!

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å aktivere TotalAV på Windows

Trenger hjelp til å aktivere programvaren

Velg et alternativ nedenfor

Real-Time Protection vil ikke aktiveres Hvor er mine betalte funksjoner? Hjelp med lisenser

Gå tilbake

Problemer med å aktivere TotalAV på Windows

Real-Time Protection vil ikke aktiveres

Real-Time Protection kjører i bakgrunnen på enheten din og skanner alle filer du har lastet ned, brukt eller åpnet. Real-Time Protection ser etter viruslignende oppførsel og stopper alle mistenkelige aktiviteter, varsler deg og stopper filer eller ondsinnede prosesser som kan være skadelig for enheten din.

Avinstaller andre antivirusprogrammer

Hvis du har andre antivirusapplikasjoner installert med sanntidsbeskyttelse, vil de ende opp med å jobbe mot hverandre og Real-Time Protection vil ikke fungere.

Hvis du ikke har noe annet antivirusprogram installert, gå til trinn 5.

For å fjerne andre antivirusprogrammer

• Åpne Windows Start

• Søk etter Legg til eller fjern programmer

• Gå gjennom listen og avinstaller eventuelle andre programmer som er et antivirusprogram

Avinstaller TotalAV

Nå har vi fjernet andre antivirusapplikasjoner, vi kan også fjerne TotalAV midlertidig.

• Skriv inn TotalAV i søkefeltet for Windows

• Høyreklikk på TotalAV-applikasjonen – Klikk på Avinstaller

Et nytt vindu skal åpnes med en liste over programmer.

• Finn TotalAV

• Høyreklikk TotalAV

• Klikk på Avinstaller / endre

Start PC-en på nytt

Hvis du starter datamaskinen på nytt på dette tidspunktet, kan systemet fullstendig avinstallere og rydde opp etter å ha fjernet programvare.

Gjør dette og fortsett med trinn .

Installer TotalAV på nytt

• { [ob-0-epMXeJpSkbvo9gSHO0EOFNW8Plm1dj]} TotalAV

• Åpne den nedlastede filen i nettleseren din

• Klikk på Ja for å la TotalAV gjøre endringer på enheten din

• *Klikk Installer**

• Vent til TotalAV skal installere

• Vent til TotalAV skal oppdatere

Prøv å aktivere Real-Time Protection igjen. Hvis det fungerer, flott! Hvis ikke fortsett videre.

Avinstaller Intel Rapid Storage

• Åpne TotalAV

• Klikk på Speedometer-ikonet

• Klikk på **Application Uninstaller{ notrans-6}

• Klikk på Start skanning

• Finn Intel Rapid Storage-applikasjonen

• Klikk på avmerkingsboksen på **høyre side{notrans- 5}

• Klikk på Avinstaller valgte

Avinstaller TotalAV

Etter å ha fjernet Intel Rapid Storage, må vi også fjerne TotalAV midlertidig.

• Skriv inn TotalAV i søkefeltet for Windows

• Høyreklikk på TotalAV-applikasjonen – Klikk på Avinstaller

Et nytt vindu skal åpnes med en liste over programmer.

• Finn TotalAV

• Høyreklikk TotalAV

• Klikk på Avinstaller / endre

Start PC-en på nytt

Hvis du starter datamaskinen på nytt på dette tidspunktet, kan systemet fullstendig avinstallere og rydde opp etter å ha fjernet programvare.

Gjør dette og fortsett med trinn .

Installer TotalAV på nytt

• { [ob-0-N0X3lEqGtwbDB5pBIIqb36pumN7aUF]} TotalAV

• Åpne den nedlastede filen i nettleseren din

• Klikk på Ja for å la
      gjøre endringer på enheten din -

• *Klikk Installer**

• Vent til TotalAV skal installere

• Vent til TotalAV skal oppdatere

Prøv å aktivere Real-Time Protection igjen. Hvis det fungerer, flott! Hvis ikke fortsett videre.

Start bakgrunnstjenester på nytt

Bakgrunnstjenesten PC Security Management Service må kanskje aktiveres eller startes på nytt for å fikse problemet med Real-Time Protection.

For å gjøre det, følg disse trinnene:

• Klikk på Start/Windows-knappen.

• Skriv inn services.msc i søkefeltet Windows og klikk på {notrans -4}Kjør som administrator**

• Høyreklikk PC Security Management Service > Egenskaper

• Klikk på Recovery-fanen

• Angi {notrans-4 }Første, Andre og påfølgende feil med å starte tjenesten på nytt**

• Klikk på Bruk > OK

• Åpne TotalAV-applikasjonen og klikk på Aktiver beskyttelse

Prøv å aktivere Real-Time Protection igjen. Hvis det fungerer, flott! Hvis ikke fortsett videre.

Sjekk Windows Defender er deaktivert

På de fleste moderne Windows-enheter vil Microsoft Defender være forhåndsinstallert. Microsoft Defender vil ende opp med å forårsake konflikt med TotalAV, og vi anbefaler å deaktivere den. Følg disse instruksjonene for å deaktivere Microsoft Defender:

• Klikk på Windows-ikonet/Start-knappen

• Klikk på innstillingshjulet

• Klikk på Oppdater og sikkerhet

• Klikk på Windows Security

• Klikk på Virus- og trusselbeskyttelse

• Finn Microsoft Defender

• Slå av Periodisk skanning

Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å aktivere TotalAV på Windows

Hvor er mine betalte funksjoner?

Du kan ha lastet ned gratisversjonen av TotalAV selv om du har et betalt abonnement. Siden det er gratisversjonen av TotalAV vil du ikke ha tilgang til premiumfunksjonene dine. Hvis du har en betalt konto, må du bare logge inn for å få tilgang til premiumfunksjonene dine.

Følg disse instruksjonene for å logge på og aktivere de nye funksjonene:

Åpne TotalAV

• Åpne TotalAV
  • Klikk på Logg på-knappen i øverste høyre hjørne
  • Skriv inn påloggingsdetaljer

• Skriv inn e-postadressen din
  • Skriv inn passordet ditt
  • Klikk på Logg på
  • Du skal nå ha tilgang til alle funksjonene i din betalte konto.

Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med å aktivere TotalAV på Windows

Hjelp med lisenser

En lisens vil bli brukt hver gang du logger på for første gang med TotalAV-abonnementet ditt på en Windows-, macOS®-, Android- eller iOS®-enhet

Hvis du ønsker å kjøpe flere lisenser kan du gjøre det i vår markedsplass. Det kan ta opptil 15 minutter før lisensene dine aktiveres på kontoen din.

Hvis du vil administrere lisensene dine, kan du gjøre det ved å besøke vår enhetens dashbord. Herfra vil du kunne:

• Sjekk hvilke enheter en lisens gjelder for
  • Fjern en lisens fra en enhet
  • Legg til flere enheter
  • Sjekk enhetsdetaljene
  • Hvis du fjerner en lisens, vil enheten som standard bruke gratisversjonen av TotalAV

Gå tilbake

Svarte dette på spørsmålet ditt?

JaNei

Takk for tilbakemeldingen!

Problemer med nedlasting av TotalAV på macOS®

Jeg trenger hjelp til å laste ned

Velg et alternativ nedenfor

Hvor kan jeg laste ned TotalAV? Min TotalAV-nedlasting vil ikke starte eller stoppe Min TotalAV-nedlasting vil ikke åpne Hvor er min TotalAV-nedlasting

Gå tilbake

Problemer med nedlasting av TotalAV på macOS®

Hvor kan jeg laste ned TotalAV?

Klikk her for å laste ned TotalAV.

Gå tilbake