TotalAV Inställning

Problem med nedladdning och installation av TotalAV

Om du har problem med att ladda ner eller installera TotalAV, oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig med ditt problem!

Vilket operativsystem behöver du hjälp med?

Windows macOS® Android iOS®

Problem med nedladdning av TotalAV på Windows

Jag behöver hjälp med att ladda ner TotalAV

Välj ett alternativ nedan

Var kan jag ladda ner TotalAV? Min TotalAV-nedladdning startar eller slutar inte Min TotalAV-nedladdning öppnas inte Var är min TotalAV-nedladdning

Gå tillbaka

Problem med nedladdning av TotalAV på Windows

Var kan jag ladda ner TotalAV?

Klicka här för att ladda ner TotalAV.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på Windows

Min TotalAV-nedladdning startar eller slutar inte

Om din nedladdning inte startar eller slutar, följ dessa instruktioner

• Vänta och försök igen senare
  • Kontrollera att din internetanslutning är stabil och starta om din router
  • Kontrollera att du har tillräckligt med diskutrymme på din dator
  • Högerklicka på nedladdningslänken och Spara länk som – du kommer att kunna ändra platsen där filen sparas (filnamnet ska vara TotalAV_Setup.exe)
  • Prova att använda en annan webbläsare

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på Windows

Min TotalAV-nedladdning öppnas inte

Om du har laddat ner TotalAV och den inte öppnas, följ dessa instruktioner:

• Starta om enheten och försök igen
  • Kontrollera att Windows är uppdaterad
  • Kontrollera att du är din dators administratör - om du inte är datorns administratör, fråga administratören om hjälp
  • Ladda ner TotalAV igen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på Windows

Var är min TotalAV-nedladdning

Standardplatsen för filer som laddas ned på Windows är nedladdningsmappen.

Följ dessa instruktioner för att hitta din TotalAV-nedladdning:

• Öppna Startmenyn
  • Sök efter Filutforskaren
  • Klicka på Nedladdningar under Fästa objekt
  • Leta efter TotalAV eller TotalAV Setup
  • Hittar du inte din TotalAV-nedladdning? Klicka här för att ladda ner igen.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på Windows

Jag behöver hjälp med att installera TotalAV

Välj ett alternativ nedan

Min installationsfil öppnas inte Jag får ett felmeddelande under installationen Installationsprogrammet startar eller slutar inte

Gå tillbaka

Problem med att installera TotalAV på Windows

Min installationsfil öppnas inte

Om din nedladdning inte startar eller slutar, följ dessa instruktioner

• Vänta och försök igen senare
  • Kontrollera att din internetanslutning är stabil och starta om din router
  • Kontrollera att du har tillräckligt med diskutrymme på din dator
  • Högerklicka på nedladdningslänken och Spara länk som – du kommer att kunna ändra platsen där filen sparas (filnamnet ska vara TotalAV_Setup.exe)
  • Prova att använda en annan webbläsare

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på Windows

Jag får ett felmeddelande under installationen

Om du får ett felmeddelande under installationen beror det troligen på ett problem med operativsystemet.

För att hjälpa dig lösa ditt problem, följ dessa steg:

• Starta om din dator
  • Ladda ner TotalAV igen
  • Kontrollera att din enhet är helt uppdaterad

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på Windows

Installationsprogrammet startar eller slutar inte

Om du har laddat ner TotalAV och den inte öppnas, följ dessa instruktioner:

• Starta om enheten och försök igen
  • Kontrollera att Windows är uppdaterad
  • Kontrollera att du är din dators administratör - om du inte är datorns administratör, fråga administratören om hjälp
  • Ladda ner TotalAV igen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Jag behöver hjälp med att logga in

Du är för närvarande inloggad på ett konto på vår webbplats som inte har en aktiv prenumeration. För att logga ut, klicka på knappen nedan.

Logga utMin e-postadress är ogiltig Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Min e-postadress är ogiltig

Vi beklagar att du har problem med att logga in på TotalAV. En av våra agenter hjälper gärna till att lösa ditt problem.

Gå tillbaka Kontakta oss

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Om ditt lösenord inte känns igen klickar du på Återställ lösenord

Min e-post är felaktig Återställ lösenord

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka Chatta nu!

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Min e-postadress är ogiltig

Har du en betalprenumeration?

Gå tillbaka Ja Nej

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Registrera dig med TotalAV

När du har registrerat dig hos TotalAV kommer du att få inloggningsuppgifter.

Gå tillbaka Bli Medlem!

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på Windows

Behöver hjälp med att aktivera programvaran

Välj ett alternativ nedan

Real-Time Protection kommer inte att aktiveras Var är mina betalfunktioner? Hjälp med licenser

Gå tillbaka

Problem med att aktivera TotalAV på Windows

Real-Time Protection kommer inte att aktiveras

Real-Time Protection körs i bakgrunden på din enhet och skannar alla filer som du har laddat ner, använt eller öppnat. Real-Time Protection söker efter virusliknande beteende och stoppar alla misstänkta aktiviteter, meddelar dig och stoppar alla filer eller skadliga processer som kan vara skadliga för din enhet.

Avinstallera andra antivirusprogram

Om du har andra antivirusprogram installerade med realtidsskydd kommer de att fungera mot varandra och Real-Time Protection kommer inte att fungera.

Om du inte har något annat antivirusprogram installerat, gå till steg 5.

För att ta bort andra antivirusprogram

• Öppna Windows Start

• Sök efter Lägg till eller ta bort program

• Gå igenom listan och avinstallera alla andra program som är ett antivirusprogram

Avinstallera TotalAV

Nu har vi tagit bort andra antivirusprogram, vi kan också ta bort TotalAV tillfälligt.

• Skriv TotalAV i sökfältet Windows

• Högerklicka på TotalAV-applikationen

• Klicka på Avinstallera

Ett nytt fönster bör öppnas med en lista över applikationer.

• Hitta TotalAV

• Högerklicka TotalAV

• Klicka på Avinstallera/ändra

Starta om din dator

Om du startar om datorn vid denna tidpunkt kan ditt system avinstallera och städa upp helt efter att du har tagit bort någon programvara.

Gör detta och fortsätt med steg .

Installera om TotalAV

• { [ob-0-XPRJcLRIi4VT4rDIP3A1gB58j9CUay]} TotalAV

• Öppna den nedladdade filen i din webbläsare

• Klicka på Ja för att tillåta TotalAV att göra ändringar på din enhet

• *Klicka på Installera**

• Vänta på att TotalAV ska installera

• Vänta på att TotalAV ska uppdatera

Försök att aktivera Real-Time Protection igen. Om det fungerar, bra! Om inte fortsätt.

Avinstallera Intel Rapid Storage

• Öppna TotalAV

• Klicka på Hastighetsmätarikonen

• Klicka på **Application Uninstaller{ notrans-6}

• Klicka på Starta skanning

• Leta reda på applikationen Intel Rapid Storage

• Klicka på kryssrutan på **höger sida{notrans- 5}

• Klicka på Avinstallera valda

Avinstallera TotalAV

Efter att ha tagit bort Intel Rapid Storage måste vi också ta bort TotalAV tillfälligt.

• Skriv TotalAV i sökfältet Windows

• Högerklicka på TotalAV-applikationen

• Klicka på Avinstallera

Ett nytt fönster bör öppnas med en lista över applikationer.

• Hitta TotalAV

• Högerklicka TotalAV

• Klicka på Avinstallera/ändra

Starta om din dator

Om du startar om datorn vid denna tidpunkt kan ditt system avinstallera och städa upp helt efter att du har tagit bort någon programvara.

Gör detta och fortsätt med steg .

Installera om TotalAV

• { [ob-0-8141UY2bCSukA88IEBFh0ObdDq9KTq]} TotalAV

• Öppna den nedladdade filen i din webbläsare

• Klicka på Ja för att tillåta
      att göra ändringar på din enhet -

• *Klicka på Installera**

• Vänta på att TotalAV ska installera

• Vänta på att TotalAV ska uppdatera

Försök att aktivera Real-Time Protection igen. Om det fungerar, bra! Om inte fortsätt.

Starta om bakgrundstjänster

Bakgrundstjänsten PC Security Management Service kan behöva aktiveras eller startas om för att åtgärda ditt Real-Time Protection-problem.

För att göra det, följ dessa steg:

• Klicka på knappen Start/Windows.

• Skriv services.msc i sökfältet Windows och klicka på {notrans -4}Kör som administratör**

• Högerklicka på PC Security Management Service > Egenskaper

• Klicka på fliken Återställning

• Ställ in {notrans-4 }Första, Andra och efterföljande misslyckanden att starta om tjänsten**

• Klicka på Använd > OK

• Öppna appen TotalAV och klicka på Aktivera skydd

Försök att aktivera Real-Time Protection igen. Om det fungerar, bra! Om inte fortsätt.

Kontrollera att Windows Defender är inaktiverad

På de flesta moderna Windows-enheter kommer Microsoft Defender att vara förinstallerat. Microsoft Defender kommer att orsaka konflikt med TotalAV och vi rekommenderar att du inaktiverar det. Följ dessa instruktioner för att inaktivera Microsoft Defender:

• Klicka på ikonen Windows/Start-knappen

• Klicka på inställningskuggen

• Klicka på Uppdatera och säkerhet

• Klicka på Windows Säkerhet

• Klicka på Virus & Threat Protection

• Leta reda på Microsoft Defender

• Slå av Periodisk skanning

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på Windows

Var är mina betalfunktioner?

Du kan ha laddat ner gratisversionen av TotalAV trots att du har en betalprenumeration. Eftersom det är gratisversionen av TotalAV kommer du inte att ha tillgång till dina premiumfunktioner. Om du har ett betalkonto behöver du helt enkelt logga in för att komma åt dina premiumfunktioner.

Följ dessa instruktioner för att logga in och aktivera dina nya funktioner:

Öppna TotalAV

• Öppna TotalAV
  • Klicka på knappen Logga in i översta högra hörnet
  • Ange inloggningsuppgifter

• Ange din e-postadress
  • Ange ditt lösenord
  • Klicka på Logga in
  • Du bör nu ha tillgång till alla funktioner i ditt betalkonto.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på Windows

Hjälp med licenser

En licens kommer att användas varje gång du loggar in för första gången med din TotalAV-prenumeration på en Windows-, macOS®-, Android- eller iOS®-enhet

Om du vill köpa ytterligare licenser kan du göra det i vår marknad. Vänta upp till 15 minuter innan dina licenser aktiveras på ditt konto.

Om du vill hantera dina licenser kan du göra det genom att besöka vår enhetens instrumentpanel. Härifrån kommer du att kunna:

• Kontrollera vilka enheter en licens gäller
  • Ta bort en licens från en enhet
  • Lägg till fler enheter
  • Kontrollera enhetens detaljer
  • Om du tar bort en licens kommer enheten som standard till gratisversionen av TotalAV

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på macOS®

Jag behöver hjälp med att ladda ner

Välj ett alternativ nedan

Var kan jag ladda ner TotalAV? Min TotalAV-nedladdning startar eller slutar inte Min TotalAV-nedladdning öppnas inte Var är min TotalAV-nedladdning

Gå tillbaka

Problem med nedladdning av TotalAV på macOS®

Var kan jag ladda ner TotalAV?

Klicka här för att ladda ner TotalAV.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på macOS®

Min TotalAV-nedladdning startar eller slutar inte

Om din nedladdning inte startar eller slutar, följ dessa instruktioner

• Vänta och försök igen senare
  • Kontrollera att din internetanslutning är stabil och starta om din router
  • Kontrollera att du har tillräckligt med diskutrymme på din dator
  • Högerklicka på nedladdningslänken och Spara länk som - du kommer att kunna ändra platsen där filen sparas
  • Prova att använda en annan webbläsare

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på macOS®

Min TotalAV-nedladdning öppnas inte

Om du har laddat ner TotalAV och den inte öppnas, följ dessa instruktioner:

• Starta om enheten och försök igen
  • Kontrollera att macOS® är uppdaterad
  • Kontrollera att du är din dators administratör - om du inte är datorns administratör, fråga administratören om hjälp
  • Ladda ner TotalAV igen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på macOS®

Var är min TotalAV-nedladdning

Standardplatsen för filer som laddas ned på macOS® är nedladdningsmappen.

Följ dessa instruktioner för att hitta din TotalAV-nedladdning:

• Öppna Finder
  • Öppna Nedladdningar under favoriter
  • Leta efter filen TotalAV eller TotalAV Setup
  • Hittar du inte din TotalAV-nedladdning? Klicka här för att ladda ner igen.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på macOS®

Jag behöver hjälp med att installera

Välj ett alternativ nedan

Min installationsfil öppnas inte Jag får ett felmeddelande under installationen Installationsprogrammet startar eller slutar inte

Gå tillbaka

Problem med att installera TotalAV på macOS®

Min installationsfil öppnas inte

Om din nedladdning inte startar eller slutar, följ dessa instruktioner

• Vänta och försök igen senare
  • Kontrollera att din internetanslutning är stabil och starta om din router
  • Kontrollera att du har tillräckligt med diskutrymme på din dator
  • Högerklicka på nedladdningslänken och Spara länk som – du kommer att kunna ändra platsen där filen sparas.
  • Prova att använda en annan webbläsare

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på macOS®

Jag får ett felmeddelande under installationen

Om du får ett felmeddelande under installationen beror det troligen på ett problem med operativsystemet.

För att hjälpa dig lösa ditt problem, följ dessa steg:

• Starta om din dator
  • Kontrollera att din enhet är helt uppdaterad
  • Ladda ner TotalAV igen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på macOS®

Installationsprogrammet startar eller slutar inte

Om du har laddat ner TotalAV och den inte öppnas, följ dessa instruktioner:

• Starta om enheten och försök igen
  • Kontrollera att Windows är uppdaterad
  • Kontrollera att du är din dators administratör - om du inte är datorns administratör, fråga administratören om hjälp
  • Ladda ner TotalAV igen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Jag behöver hjälp med att logga in

Du är för närvarande inloggad på ett konto på vår webbplats som inte har en aktiv prenumeration. För att logga ut, klicka på knappen nedan.

Logga utMin e-postadress är ogiltig Min e-postadress eller lösenord känns inte igen
    Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Min e-postadress är ogiltig

Vi beklagar att du har ett problem med TotalAV. En av våra agenter hjälper gärna till att lösa ditt problem.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Om ditt lösenord inte känns igen klickar du på Återställ lösenord

Min e-post är felaktig Återställ lösenord

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Min e-postadress är ogiltig

Har du en betalprenumeration?

Gå tillbaka Ja Nej

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på Windows

Registrera dig med TotalAV

När du har registrerat dig hos TotalAV kommer du att få inloggningsuppgifter.

Gå tillbaka Bli Medlem!

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på macOS®

Jag behöver hjälp med att aktivera programvaran

Välj ett alternativ nedan

Real-Time Protection kommer inte att aktiveras Var är mina betalfunktioner? Hjälp med licenser

Gå tillbaka

Problem med att aktivera TotalAV på macOS®

Real-Time Protection kommer inte att aktiveras

När du först installerar TotalAV på Mac måste du konfigurera realtidsskydd. Vi har gjort detta så enkelt som möjligt. Följ dessa instruktioner för att aktivera Real-Time Protection:

Öppna TotalAV

Öppna TotalAV-applikationen

• Klicka på Dashboard
  • Klicka på Aktivera
  • Klicka på Installera
  • Öppna Systeminställningar
  • Tillåt behörigheter

• Klicka på Öppna säkerhetsinställningar
  • Klicka på låsikonen
  • Ange din Mac-lösenord
  • Klicka på Lås upp
  • Klicka på Tillåt
  • Aktivera realtidsskydd

Gå till applikationen TotalAV

• Klicka på Nästa > Öppna systeminställningar
  • Klicka på TotalAV Real-Time Protection 5
  • Klicka på Slutför installationen

• Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på macOS®

Var är mina betalfunktioner?

Du kan ha laddat ner gratisversionen av TotalAV trots att du har en betalprenumeration. Eftersom det är gratisversionen av TotalAV kommer du inte att ha tillgång till dina premiumfunktioner. Om du har ett betalkonto behöver du helt enkelt logga in för att komma åt dina premiumfunktioner.

Följ dessa instruktioner för att logga in och aktivera dina nya funktioner:

Öppna TotalAV

• Öppna TotalAV
  • Klicka på knappen Logga in i översta högra hörnet
  • Ange inloggningsuppgifter

• Ange din e-postadress
  • Ange ditt lösenord
  • Klicka på Logga in
  • Du bör nu ha tillgång till alla funktioner i ditt betalkonto.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att aktivera TotalAV på macOS®

Hjälp med licenser

En licens kommer att användas varje gång du loggar in för första gången med din TotalAV-prenumeration på en Windows-, macOS®-, Android- eller iOS®-enhet

Om du vill köpa ytterligare licenser kan du göra det i vår marknad. Vänta upp till 15 minuter innan dina licenser aktiveras på ditt konto.

Om du vill hantera dina licenser kan du göra det genom att besöka vår enhetens instrumentpanel. Härifrån kommer du att kunna:

• Kontrollera vilka enheter en licens gäller
  • Ta bort en licens från en enhet
  • Lägg till fler enheter
  • Kontrollera enhetens detaljer
  • Om du tar bort en licens kommer enheten som standard till gratisversionen av TotalAV

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV oniOS®

Jag behöver hjälp med att ladda ner

Välj ett alternativ nedan

Var kan jag ladda ner TotalAV? Jag kan inte ladda ner TotalAV

Gå tillbaka

Problem med nedladdning av TotalAV oniOS®

Var kan jag ladda ner TotalAV?

Klicka här för att ladda ner TotalAV. Detta öppnar App Store® på din enhet.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV oniOS®

Jag kan inte ladda ner TotalAV

TotalAV kräver iOS® 9.3 eller högre. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi att du använder den högsta versionen av iOS® som din enhet stöder.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV oniOS®

Jag behöver hjälp med att installera

Klicka här för att ladda ner TotalAV. Detta öppnar App Store® på din enhet.

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Jag behöver hjälp med att logga in

Du är för närvarande inloggad på ett konto på vår webbplats som inte har en aktiv prenumeration. För att logga ut, klicka på knappen nedan.

Logga utMin e-postadress är ogiltig Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Min e-postadress är ogiltig

Vi beklagar att du har problem med att logga in på TotalAV. En av våra agenter hjälper gärna till att lösa ditt problem.

Gå tillbaka Kontakta oss

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Om ditt lösenord inte känns igen klickar du på Återställ lösenord

Min e-post är felaktig Återställ lösenord

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Min e-postadress är ogiltig

Har du en betalprenumeration?

Gå tillbaka Ja Nej

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV oniOS®

Registrera dig med TotalAV

När du har registrerat dig hos TotalAV kommer du att få inloggningsuppgifter.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på Android

Var kan jag ladda ner TotalAV?

Klicka här på din Android-enhet för att ladda ner TotalAV. Detta öppnar Play Butik på din enhet.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med nedladdning av TotalAV på Android

Jag kan inte ladda ner TotalAV

TotalAV kräver Android 5.0 eller högre. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi att du använder den högsta versionen av Android som din enhet stöder.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att installera TotalAV på Android

Jag behöver hjälp med att installera

Klicka här på din Android-enhet för att ladda ner TotalAV. Detta öppnar Play Butik på din enhet.

Gå tillbaka

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Jag behöver hjälp med att logga in

Du är för närvarande inloggad på ett konto på vår webbplats som inte har en aktiv prenumeration. För att logga ut, klicka på knappen nedan.

Logga utMin e-postadress är ogiltig Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Min e-postadress är ogiltig

Vi beklagar att du har problem med att logga in på TotalAV. En av våra agenter hjälper gärna till att lösa ditt problem.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Min e-postadress eller lösenord känns inte igen

Om ditt lösenord inte känns igen klickar du på Återställ lösenord

Min e-post är felaktig Återställ lösenord

Gå tillbaka

Problem med att logga in på TotalAV på macOS®

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Min e-postadress är ogiltig

Har du en betalprenumeration?

Gå tillbaka Ja Nej

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Kontakta oss

För att hjälpa dig vidare vill vi starta en chattsession med dig. Vänligen ge våra agenter den e-postadress som är kopplad till ditt konto så kommer de att kunna hjälpa dig.

Gå tillbaka chatta nu

Problem med att logga in på TotalAV på Android

Registrera dig med TotalAV

När du har registrerat dig hos TotalAV kommer du att få inloggningsuppgifter.