TotalAV Opsætning

Problemer med at downloade og installere TotalAV

Hvis du har et problem med at downloade eller installere TotalAV, skal du ikke bekymre dig, vi er her for at hjælpe dig med dit problem!

Hvilket operativsystem har du brug for hjælp til?

Windows macOS® Android iOS®

Problemer med at downloade TotalAV på Windows

Jeg har brug for hjælp til at downloade TotalAV

Vælg en mulighed nedenfor

Hvor kan jeg downloade TotalAV? Min TotalAV download vil ikke starte eller stoppe Min TotalAV download vil ikke åbne Hvor er min TotalAV download

Gå tilbage

Problemer med at downloade TotalAV på Windows

Hvor kan jeg downloade TotalAV?

Klik her for at downloade TotalAV.

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at downloade TotalAV på Windows

Min TotalAV download vil ikke starte eller stoppe

Hvis din download ikke starter, eller den stopper, skal du følge disse instruktioner

• Vent og prøv igen senere
  • Tjek, at din internetforbindelse er stabil, og genstart din router
  • Kontroller, at du har nok diskplads på din computer
  • Højreklik på downloadlinket og Gem link som - du vil være i stand til at ændre det sted, hvor filen gemmes (filnavnet skal være TotalAV_Setup.exe)
  • Prøv at bruge en anden browser

• Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at downloade TotalAV på Windows

Min TotalAV download vil ikke åbne

Hvis du har downloadet TotalAV, og den ikke åbner, skal du følge disse instruktioner:

• Genstart din enhed, og prøv igen
  • Tjek, at Windows er opdateret
  • Tjek, at du er din computers administrator - Hvis du ikke er computerens administrator, så spørg venligst administratoren om hjælp
  • Gendownload TotalAV

• Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at downloade TotalAV på Windows

Hvor er min TotalAV download

Standardplaceringen for filer, der downloades på Windows, er downloadmappen.

Følg disse instruktioner for at finde din TotalAV download:

• Åbn Startmenuen
  • Søg efter File Explorer
  • Klik på Downloads under Fastgjorte elementer
  • Se efter TotalAV eller TotalAV opsætning
  • Kan du ikke finde din TotalAV-download? Klik her for at downloade igen.

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at installere TotalAV på Windows

Jeg har brug for hjælp til at installere TotalAV

Vælg en mulighed nedenfor

Min installationsfil åbnes ikke Jeg har en fejlmeddelelse under installationen Installationsprogrammet starter eller slutter ikke

Gå tilbage

Problemer med at installere TotalAV på Windows

Min installationsfil åbnes ikke

Hvis din download ikke starter, eller den stopper, skal du følge disse instruktioner

• Vent og prøv igen senere
  • Tjek, at din internetforbindelse er stabil, og genstart din router
  • Kontroller, at du har nok diskplads på din computer
  • Højreklik på downloadlinket og Gem link som - du vil være i stand til at ændre det sted, hvor filen gemmes (filnavnet skal være TotalAV_Setup.exe)
  • Prøv at bruge en anden browser

• Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at installere TotalAV på Windows

Jeg har en fejlmeddelelse under installationen

Hvis du modtager en fejlmeddelelse under installationen, skyldes det højst sandsynligt et problem med operativsystemet.

Følg disse trin for at hjælpe med at løse dit problem:

• Genstart din pc
  • Gen-download TotalAV
  • Tjek, at din enhed er fuldt opdateret

• Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at installere TotalAV på Windows

Installationsprogrammet starter eller slutter ikke

Hvis du har downloadet TotalAV, og den ikke åbner, skal du følge disse instruktioner:

• Genstart din enhed, og prøv igen
  • Tjek, at Windows er opdateret
  • Tjek, at du er din computers administrator - Hvis du ikke er computerens administratorbruger, spørg venligst administratoren om hjælp
  • Gendownload TotalAV

• Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Jeg har brug for hjælp til at logge ind

Du er i øjeblikket logget ind på en konto på vores hjemmeside, som ikke har et aktivt abonnement. For at logge ud, klik på knappen nedenfor.

Log udMin e-mail er ugyldig Min e-mail eller adgangskode genkendes ikke

Gå tilbage

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Min e-mail er ugyldig

Vi beklager, at du har et problem med at logge ind på TotalAV. En af vores agenter hjælper gerne med at løse dit problem.

Gå tilbage Kontakt os

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Min e-mail eller adgangskode genkendes ikke

Hvis din adgangskode ikke genkendes, skal du klikke på Nulstil adgangskode

Min e-mail er forkert Nulstille kodeord

Gå tilbage

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Kontakt os

For at hjælpe dig videre vil vi gerne starte en chatsession med dig. Giv vores agenter den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og de vil være i stand til at hjælpe dig.

Gå tilbage Chat nu!

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Min e-mail er ugyldig

Har du et betalt abonnement?

Gå tilbage Ja Ingen

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Kontakt os

For at hjælpe dig videre vil vi gerne starte en chatsession med dig. Giv vores agenter den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og de vil være i stand til at hjælpe dig.

Gå tilbage Chat nu

Problemer med at logge ind på TotalAV på Windows

Tilmeld dig med TotalAV

Når du har tilmeldt dig hos TotalAV, får du login-oplysninger.

Gå tilbage Tilmelde!

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at aktivere TotalAV på Windows

Brug for hjælp til at aktivere softwaren

Vælg en mulighed nedenfor

Real-Time Protection vil ikke aktiveres Hvor er mine betalte funktioner? Hjælp med licenser

Gå tilbage

Problemer med at aktivere TotalAV på Windows

Real-Time Protection vil ikke aktiveres

Real-Time Protection kører i baggrunden på din enhed og scanner enhver fil, som du har downloadet, brugt eller åbnet. Real-Time Protection tjekker for viruslignende adfærd og stopper alle mistænkelige aktiviteter, giver dig besked og stopper alle filer eller ondsindede processer, der kan være skadelige for din enhed.

Afinstaller andre antivirusprogrammer

Hvis du har andre antivirusprogrammer installeret med realtidsbeskyttelse, ender de med at arbejde mod hinanden, og Real-Time Protection vil ikke fungere.

Hvis du ikke har et andet antivirusprogram installeret, gå til trin 5.

For at fjerne andre antivirusprogrammer

• Åbn Windows Start

• Søg efter Tilføj eller fjern programmer

• Gå gennem listen og afinstaller eventuelle andre programmer, der er et antivirusprogram

Afinstaller TotalAV

Nu har vi fjernet andre antivirusprogrammer, vi kan også fjerne TotalAV midlertidigt.

• Indtast TotalAV i din Windows-søgelinje

• Højreklik på TotalAV-applikationen

• Klik på Afinstaller

Et nyt vindue skulle åbne med en liste over applikationer.

• Find TotalAV

• Højreklik TotalAV

• Klik på Afinstaller / skift

Genstart din pc

Genstart af computeren på dette tidspunkt vil give dit system mulighed for at afinstallere fuldstændigt og rydde op efter fjernelse af software.

Gør dette og fortsæt med trin .

Geninstaller TotalAV

• { [ob-0-vNUCYhZUHyKJKk7ijhlloczkv454ll]} TotalAV

• Åbn den Downloadede fil i din browser

• Klik på Ja for at give TotalAV mulighed for at foretage ændringer på din enhed

• *Klik på Installer**

• Vent på, at TotalAV installerer

• Vent på, at TotalAV opdaterer

Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Afinstaller Intel Rapid Storage

• Åbn TotalAV

• Klik på Speedometer-ikonet

• Klik på **Application Uninstaller{ notrans-6}

• Klik på Start scanning

• Find Intel Rapid Storage-applikationen

• Klik på afkrydsningsfeltet på **højre side{notrans- 5}

• Klik på Afinstaller udvalgte

Afinstaller TotalAV

Efter at have fjernet Intel Rapid Storage, skal vi også fjerne TotalAV midlertidigt.

• Indtast TotalAV i din Windows-søgelinje

• Højreklik på TotalAV-applikationen

• Klik på Afinstaller

Et nyt vindue skulle åbne med en liste over applikationer.

• Find TotalAV

• Højreklik TotalAV

• Klik på Afinstaller / skift

Genstart din pc

Genstart af computeren på dette tidspunkt vil give dit system mulighed for at afinstallere fuldstændigt og rydde op efter fjernelse af software.

Gør dette og fortsæt med trin .

Geninstaller TotalAV

• { [ob-0-EFpRiHkDfE2G3Pze51dzN6Tv0XkhOs]} TotalAV

• Åbn den Downloadede fil i din browser

• Klik på Ja for at give
      mulighed for at foretage ændringer på din enhed -

• *Klik på Installer**

• Vent på, at TotalAV installerer

• Vent på, at TotalAV opdaterer

Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Genstart baggrundstjenester

Baggrundstjenesten PC Security Management Service skal muligvis aktiveres eller genstartes for at løse dit Real-Time Protection-problem.

For at gøre det skal du følge disse trin:

• Klik på knappen Start/Windows.

• Indtast services.msc i Windows-søgelinjen, og klik på {notrans -4}Kør som administrator**

• Højreklik på PC Security Management Service > Egenskaber

• Klik på fanen Recovery

• Indstil {notrans-4 }Første, Anden og efterfølgende fejl til genstart af tjenesten**

• Klik på Anvend > OK

• Åbn TotalAV-applikationen, og klik på Aktiver beskyttelse

Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Tjek Windows Defender er deaktiveret

På de fleste moderne Windows-enheder vil Microsoft Defender være forudinstalleret. Microsoft Defender vil ende med at forårsage konflikt med TotalAV, og vi vil anbefale at deaktivere det. Følg disse instruktioner for at deaktivere Microsoft Defender:

• Klik på Windows-ikonet/Start-knappen

• Klik på indstillingstandhjulet

• Klik på Opdater og sikkerhed

• Klik på Windows Security

• Klik på Virus & Threat Protection

• Find Microsoft Defender

• Slå fra Periodisk scanning

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at aktivere TotalAV på Windows

Hvor er mine betalte funktioner?

Du har muligvis downloadet den gratis version af TotalAV, selvom du har et betalt abonnement. Da det er den gratis version af TotalAV, har du ikke adgang til dine premium-funktioner. Hvis du har en betalt konto, skal du blot logge ind for at få adgang til dine premium-funktioner.

Følg disse instruktioner for at logge ind og aktivere dine nye funktioner:

Åbn TotalAV

• Åbn TotalAV
  • Klik på knappen Login i øverste højre hjørne
  • Indtast loginoplysninger

• Indtast din e-mailadresse
  • Indtast din adgangskode
  • Klik på Login
  • Du skulle nu have adgang til alle funktionerne på din betalte konto.

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at aktivere TotalAV på Windows

Hjælp med licenser

En licens vil blive brugt, hver gang du logger ind for første gang med dit TotalAV-abonnement på en Windows-, macOS®-, Android- eller iOS®-enhed

Hvis du gerne vil købe yderligere licenser, kan du gøre det i vores markedsplads. Tillad venligst op til 15 minutter, før dine licenser aktiveres på din konto.

Hvis du gerne vil administrere dine licenser, kan du gøre det ved at besøge vores enhedens dashboard. Herfra vil du være i stand til:

• Tjek hvilke enheder en licens gælder for
  • Fjern en licens fra en enhed
  • Tilføj flere enheder
  • Tjek enhedsdetaljerne
  • Hvis du fjerner en licens, vil enheden som standard bruge den gratis version af TotalAV

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Problemer med at downloade TotalAV på macOS®

Jeg har brug for hjælp til at downloade

Vælg en mulighed nedenfor

Hvor kan jeg downloade TotalAV? Min TotalAV download vil ikke starte eller stoppe Min TotalAV download vil ikke åbne Hvor er min TotalAV download

Gå tilbage

Problemer med at downloade TotalAV på macOS®

Hvor kan jeg downloade TotalAV?

Klik her for at downloade TotalAV.

Gå tilbage