TotalAV Opsætning

Sådan downloader og installerer du TotalAV

Download

• Klik her for at downloade TotalAV

• Åbn den Downloadede fil i din browser eller ved at gå til din download-mappe i File Explorer
  • Installer

• Klik på Ja for at tillade TotalAV at foretage ændringer på din enhed

• Klik på Installer

• Vent på, at TotalAV installerer og opdaterer
  • Konfigurer realtidsbeskyttelse

Når du har installeret TotalAV, skal du aktivere Real-Time Protection for at beskytte dig mod trusler i realtid.

• Klik på Aktiver beskyttelse

• Når Real-Time Protection er aktiveret, skal du sørge for at køre en førstegangsscanning på din computer ved at klikke på Kør Smart Scan, så eventuelle trusler, der er i øjeblikket placeret på dit system, kan sættes i karantæne ASAP.

Hvis du oplever problemer med at aktivere Real-Time Protection, bedes du venligst Klik her.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Download

• Klik her for at downloade TotalAV

• Åbn den Downloadede fil i din browser
  • Installer

• Dobbeltklik på pakkeikonet for at starte installationen

• Klik på Fortsæt

• Indtast din Mac-adgangskode

• Klik på Installer
  • Konfigurer realtidsbeskyttelse

Når du har installeret TotalAV, skal du aktivere Real-Time Protection for at beskytte dig mod trusler i realtid.

• Klik på Dashboard

• Klik på Aktiver

• Klik på Installer

• Åbn Systemindstillinger

• Klik på Åbn sikkerhedsindstillinger

• Klik på Låseikonet

• Indtast din Mac-adgangskode

• Klik på Lås op

• Klik på Tillad

• Gå til TotalAV-applikationen

• Klik på Åbne systemindstillinger

• Klik på TotalAV Real-Time Protection 5 på skærmen Systempræferencer

• Klik på Fuldfør opsætning i TotalAV applikationen

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Download

• Tryk her på din iPhone eller iPad

• Tryk på Installer i App Store

• Log ind

Åbn TotalAV-appen

• Indtast dit TotalAV brugernavn

• Indtast din TotalAV adgangskode

• Tryk på Login

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Download

• Tryk her på din Android-enhed

• Tryk på Installer i Play Butik

• Log ind

• Åbn TotalAV-appen

• Tryk på Login

• Dette vil forsøge at logge dig ind automatisk.

Hvis applikationen ikke automatisk kan logge dig på, vil den bede om din e-mail og adgangskode.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.