TotalAV Opsætning

Tilføjelse af en enhed

Uanset om det er din første enhed eller en ekstra enhed, skal du følge trinene nedenfor for at begynde at tilføje din(e) valgte enhed(er) for at forbedre deres sikkerhed!

Først vil vi begynde med din enhed:

• Log ind på dashboardet med Klik her på den enhed, som du ønsker at have din valgte Total Security-software på:

• En visning af vores Total Security-dashboard, efter du har logget ind:

• Naviger til dit valgte TotalSecurity-produkt ved at bruge sidebjælken til venstre på siden:
  • I eksemplet nedenfor vil vi bruge TotalAV:

• Klik på Installer dit valgte produkt for at starte download- og installationsprocessen:

• For at gennemgå installationsprocessen for et af vores TotalSecurity-produkter skal du venligst Klik her

• Tillykke, du har aktiveret din enhedslicens! Følg det næste sæt instruktioner for at føje andre enheder til din plan!
  • Hvis du gerne vil købe flere licenser, bedes du venligst Klik her

Tilføjelse af licenser

• For at fortsætte med vores TotalAV-eksempel, når produktet er installeret, skal du gå til øverste højre på TotalSecurity-dashboardet og klikke på din konto-e-mail for at få vinduet nedenfor frem:

• *Klik på ** på Køb licenser for at komme i gang med at tilføje flere enheder til din konto!

• Ved at klikke på Køb licenser fører det dig til nedenfor:

• Herfra skal du tilføje så mange licenser, du har brug for til de ekstra enheder, og klikke på Køb licenser.
  • Dette vil være et direkte køb, så sørg for at købe det korrekte antal licenser til dine enheder.

• Et bekræftelsesvindue vises sammen med en bekræftelses-e-mail på dine nyligt købte licenser!

• Herfra skal du klikke på på Administrer installationer og se Total Security Dashboard for at se på dine administrerede enheder.

• Vi anbefaler stærkt, at du tilføjer alle de enheder, du ønsker antivirusbeskyttelse til, da din enhed kan blive udsat for skadelig malware eller vira i fremtiden.

Uanset om det er din første enhed eller en ekstra enhed, skal du følge trinene nedenfor for at begynde at tilføje din(e) valgte enhed(er) for at forbedre deres sikkerhed!

Først vil vi begynde med din enhed:

• Log ind på betjeningspanelet med Klik her på den enhed, som du ønsker at have din valgte Total Security-software på:

• En visning af dashboardet indlæses, når du logger ind:

• Naviger til dit valgte TotalSecurity-produkt ved at bruge de tre linjer til venstre på siden.

• I eksemplet nedenfor vil vi bruge TotalAV

• Naviger til dit valgte Total Security-produkt ved at bruge menuen nedenfor:

• Hvis du vælger TotalAV, vises produktsiden som nedenfor:
  • Hvis du bruger et andet Total Security-produkt, vises et lignende vindue

• For at gennemgå installationsprocessen for et af vores TotalSecurity-produkter skal du venligst Klik her

• Tillykke, du har aktiveret din enhedslicens! Følg det næste sæt instruktioner for at tilføje andre enheder til din plan!
  • Hvis du gerne vil købe flere licenser, bedes du venligst Klik her

Tilføjelse af licenser

• Tryk på på de tre linjer i øverste højre hjørne af dashboardskærmen:

• Tryk på på 'Køb licenser'

• Herfra skal du tilføje hvor mange licenser du har brug for til de ekstra enheder og Tap Køb licenser.
  • Dette vil være et direkte køb, så sørg for at købe det korrekte antal licenser til dine enheder.

• Et bekræftelsesvindue vises sammen med en bekræftelses-e-mail på dine nyligt købte licenser!

• Herfra skal du klikke på på Administrer installationer og se Total Security Dashboard for at se på dine administrerede enheder.
  • Vi anbefaler stærkt, at du tilføjer alle de enheder, du ønsker antivirusbeskyttelse til, da din enhed kan blive udsat for skadelig malware eller vira i fremtiden.