TotalAV Opsætning

Håndtering af en enhed

Velkommen til vores hub til administration af enheder! Her vil du kunne se, hvordan du administrerer dine enheder på tværs af vores produktdashboard.

Hvis du gerne vil købe flere licenser, bedes du venligst Klik her

Tilbagekaldelse af en licens

Hvis du ønsker at tilbagekalde en licens fra en enhed, der ikke længere er i brug, skal du følge nedenstående trin:

• Klik på de tre prikker under fanen handlinger, og vælg knappen Fjern:

• Klik på på knappen Fjern for at bekræfte, at det er den enhed, du vil fjerne en licens fra.

• Pop op-vinduet vises i bunden af dashboardet og siger Enhed fjernet med succes

• På billedet nedenfor vil den enhed, du har fjernet licensen fra, blive ulicenseret og vil ikke længere have premium-adgang til dit Total Security-produkt.

• Processen skitseret ovenfor gælder også for Total Adblock & Total WebShield. Bemærk dog, at TotalVPN i øjeblikket ikke har tilbagekaldsfunktionen. Vi arbejder aktivt på at gøre det tilgængeligt som et selvstændigt produkt med denne funktion i den nærmeste fremtid.
    Hvis du gerne vil købe flere licenser, bedes du venligst Klik her

Tilbagekaldelse af en licens

• Tryk på på de tre prikker under fanen Handlinger, og vælg knappen Fjern:

• Tryk på på knappen Fjern for at bekræfte, at det er den enhed, du vil fjerne en licens fra.

• Denne pop-up vises nederst på dashboardet og siger "Enheden blev fjernet med succes"

• Den enhed, du har fjernet licensen fra, vil blive ulicenseret og vil ikke længere have premium-adgang til dit Total Security-produkt.
    WARNING| Handlingen med at fjerne licenser fra en enhed vil variere afhængigt af den specifikke enhed. Det kan enten blive ulicenseret, hvilket kræver manuel fjernelse, eller det vil automatisk fjerne både licensen og enheden fra Administrer installationer.

• Processen skitseret ovenfor gælder også for Total Adblock & Total WebShield. Bemærk dog, at TotalVPN i øjeblikket ikke har tilbagekaldsfunktionen. Vi arbejder aktivt på at gøre det tilgængeligt som et selvstændigt produkt med denne funktion i den nærmeste fremtid.